2777
2789
عنوان

قشنگ ترین اسم دختری ک شنیدین چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام خیلی تک باشه  خونواده شوهرم قدیمین یا مسخره میکنن تو همون اسمای قدیم عربی موندن

سلام عزیزم یه جا خوندم که اشناهاتون بخاطر دخالت خانواده شوهر جدا شده میشه برام توضبح بدی من این مشکل دارم میخام ببتمم چکار کرد 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بالاخره اسم دخترتو چی گذاشتی؟😊و این که تو تاچیک پربازدید کامنت کردی جاریت پول جهاز رو گرفت.مگه پولشو میدن؟یعنی ازبین رفته بود و پولشونو طلب کرد؟سیاهه داشت؟مهریشم گرفت؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
سلام عزیزم یه جا خوندم که اشناهاتون بخاطر دخالت خانواده شوهر جدا شده میشه برام توضبح بدی من این مشکل ...

سلام گلم 

اگ توی تاپیک جدیدی پست گذاشتم احتمالا منظورم جاریم بوده 

مادرشوهرم حتی اگ یه پفک هم بخریم به هزارنفر میگ اینا پولشونو خرج میکنن الکی  روزی فقط ده بار زنگ میزنه برای پسراش کلا نمک نشناسه 

الانم جاریم دارن طلاق میگیرن چون هم بی سیاست بود هم بنده خدا مشکل اعصاب پیدا کرد 

کلا خانوادگی گیرن اگ بخوای زندگیتو نگه داری باید هرکار میکنی هر چی میخری اصلا خبر دارشون نکنی تامیتونی هم به شوهرت محبت کنی  من خودم اوایل کلی آزارم میدادن اما درس خوندم پیشرفت کردم شاغل شدم الان کلی ازم حساب میبرن فقط سعی کن پیشرفت کنی 

:):)     :)              
بالاخره اسم دخترتو چی گذاشتی؟😊و این که تو تاچیک پربازدید کامنت کردی جاریت پول جهاز رو گرفت.مگه پولش ...

نیلا گذاشتم چون اول فامیلش ن هست بهم میاد من زیاد از مراحل قانونی طلاق سرنمیارم سیاهه هم نمیدونم یعنی چی ولی توی نامزدی تو اطرافیان که مراحل طلاق طولانی شده مثلا دو سال طول کشیده و تونست پول جهیزیه رو بگیره 

نه جهیزیه ای نخریدن فقط پولشو گرفت معلومم نیس چیکار کرد 

:):)     :)              
نیلا گذاشتم چون اول فامیلش ن هست بهم میاد من زیاد از مراحل قانونی طلاق سرنمیارم سیاهه هم نمیدونم یعن ...

اها.یعنی عقد بود و رسم جهاز از پسر بود؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

النااا 

الیسا هم خوبه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣