2777
2789

سلام

اگر میشه و اطلاعاتی دارین کمک کنید.

اگر یک‌نفر یه رشته(( مثلا حسابداری)) تا لیسانس خونده باش((هنرستانم اینو خونده باشه))

بعد بخواد رشته ای مثلا تجربی بخونه راهی براش هس؟

یعنی بره مدرک تجربی بگیره و ادامه بده 

ممکن هست؟

فک نکنم دولتی بشه چون فقط یه بار میشه تا لیسانس یه رشته رو تو دانشگاه دولتی خوند مگر اینکه وسطاش انصراف داده باشه بعد باز تغییر رشته بده ب تجربی کنکور بده دولتی قبول شه ک این کارم فقط یه بار میشه انجام داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب های تجربی بخون برو کنکور بده با دیپلم هنرستانم میشه کنکور تجربی داد

اکر اطلاعات بیشتری داری میشه بیشتر توضبح بدی

بعد یکم سخت نیس این قضیه؟

مثلا باید کتابهای دبیرستات رو بخونم؟

فک نکنم دولتی بشه چون فقط یه بار میشه تا لیسانس یه رشته رو تو دانشگاه دولتی خوند مگر اینکه وسطاش انص ...

من الان کلاس دهم هستم

به دلایلی نتونستم تجربی برم...

داشتم فکر میکردم این قابلی هست؟

من الان کلاس دهم هستم به دلایلی نتونستم تجربی برم... داشتم فکر میکردم این قابلی هست؟

ببین خدایی حلوا پخش نمیکنن تو تجربی من خودم پرستار بیکار زیاد دیدم دوستم دکتر بیکارم دارن تو فامیلشون واقعا اگه فکر میکنی بری الان دکتری و سرکاری کاملا دراشتباهی  علاقه هم خیلی مهمه صد البته و اینکه تغیر رشته خیلی سخته دوستام بودن یسری تغیر رشته دادن موفق شدن یه سری ن اگه از نظر مالی خیلی اوکیی و با هزینه کلاس خصوصی و کتاب کارو اینا مشکل نداری فقط تغییر رشته بده درغیر این صورت قیدشو بزن با این همه جانبازی و سهمیه و هزینه ای ک پدرمادرا میکنن بچه هایی ک خودشون درس میخونن تو تجربی هیچی نمیشن 

اکر اطلاعات بیشتری داری میشه بیشتر توضبح بدی بعد یکم سخت نیس این قضیه؟ مثلا باید کتابهای دبیرست ...

حتما نباید کتابای دبیرستان رو بگیری میتونی کتابایی مثل سیرتاپیاز گاج بخری که درس ها رو مثل کتاب درسی بهت درس میده و تست و امتحان درس به درس داره

ولی بنظرم بدون معلم از پس ریاضی فیزیک شیمی تجربی نمیشه براومد میتونی معلم بگیری

بدون امضا!
فک نکنم دولتی بشه چون فقط یه بار میشه تا لیسانس یه رشته رو تو دانشگاه دولتی خوند مگر اینکه وسطاش انص ...

البته یکی گف میتونی کنکور تجربی بدی با دیپلم هنرستان

ولی نمیدونم...