2777
2789

سلام دوستان،قضیه از این قراره که چندشب پیش قرار بود برم خونه مامانم ولی وقتی سوارماشین شدیم شوهرم گفت بریم خونه آبجیم،منم مخالفت کردم گفتم فعلا آمادگیشو ندارمو اینا،،بعد آقا بهش برخورد که چرا نمیای من چندبار رفتم خونشون گفتن پس فلانی کو،،،خلاصه من قبول نکردم منو رسوند خونه مامانم

حالا هم دو روز گذشته هنوز نیومده دنبالم،،امروز بهم پیام داد که اگه میخوای بیا خونه ولی دیگه حق نداری جایی بری وگرنه همونجا بمون...شما بودید چیکار میکردین؟

تمام جانو تنم را بکش در آغوشت،مرا که طاقت یک پیرهن جدایی نیست🥰میشه برا حاجتم صلوات بفرستین😘

بر نمیگشتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نرفتی؟  راست میگه تنها نباید بره اونجا که.  زشته

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

ب نظرم ادم ازدواج میکنه باید ی سری چیزها رو قبول کنه خب شوهرت بدون تو همش بره ی جوری بی عزت میشه بی احترام میشه انگار همش بگن زنت چرا نیاند

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

برو خونه کم کم دلشو به دست میاری همه جا هم میری، الان بمونی خونه مادرت فکر می‌کنه اونجا رو ترجیح میدی، فعلا برو خونه  تا آروم بشه 

همون موقع باید باش می‌رفتی خونه خواهرش بعد از چندبار نرفتن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خب چرا نمیری

ما ک بدون هم جایی نمیریم اصلا

چ خانواده خودش باشه چ من

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

ببین هیچ‌وقت نذار شوهرت جایی بره مگر اینکه واقعا نتونستی یادش بده با هم برید خونه مادرت هم میخوای بری روزا برو ک شوهرت خونه نیس یا شبا با هم یه سر برید بعضی شبا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️