2777
2789
عنوان

Ivf موفق و ٥ ماهه باردارم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 40 پست
عزيزم مرسي الهي امين. چه طور چه مشكلي داري؟ خونريزي؟

زیر سه ماه خونریزی داشتم الان ندارم .فیبروم دارم و وزن بچه کمه تحرکش هم خیلی کمه دکتر خودم ارجاع داده به فوق تخصص بارداری های پرخطر .هنوز نرفتم پیشش ولی احتمالا سی و چهار هفته بشه دربیارنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با ای وی اف باردار شدم .بارداریمم پرخطره  و تو ریسک زایمان زودرسم امیدوارم به سلامت بگذره

درد داره ای وی اف انتقال ..اون اسپکلوم ک داخل بدن میکنن ک واژ ن باز بشه درد داره؟؟چقدر بازش میکنن با اون دستگاه رو؟

زیر سه ماه خونریزی داشتم الان ندارم .فیبروم دارم و وزن بچه کمه تحرکش هم خیلی کمه دکتر خودم ارجاع داد ...

منم فيبروم داشتم عمل كردم ولي بازم دارم ولي خدا رو شكر به جز قند بالا هسچ مشكلي ندارم ايشالا صحيح و سالم بغلش كني

ببخشید برای تعیین جنسیت چی؟هزینش چقده؟

عزيزم عكسشو گذاشتم براي يكي از بچه ها ليست قيمتارو براي تعيين جنسيت هم يه مبلغ اضافه تري ميگيرن كه توو ليست مركز مام نوشته

درد داره ای وی اف انتقال ..اون اسپکلوم ک داخل بدن میکنن ک واژ ن باز بشه درد داره؟؟چقدر بازش میکنن با ...

برداشتن تخمك كه اصلا درد نداره بيهوشي من كه اصلا نداشتم ، انتقالم باورت ميشه ٥ دقه طول نكشيد اون اسپكلوم و گذاشت گفت سرفه كن اونم درد نداشت جنينارو كه انتقال داد فقط بازسونو ديدم اصلا نفهميدم، ولي دو سري قبل يه كم درد داشتم اينجا اصلا! فقط خيلي مثانه بايد بايد پر باشه در حدي كه همش ميگي الان كه دسشويي ميريزه😂😂

منم فيبروم داشتم عمل كردم ولي بازم دارم ولي خدا رو شكر به جز قند بالا هسچ مشكلي ندارم ايشالا صحيح و ...

ممنونم عزیزم .آن شالله شما هم به راحتی این دوره رو بگذرونیم.منم دو بار عمل کردم فیبروم ها رو یه بار میومکتومی یه بار هیستروسکوپی ...واسه منم همینه بازم درمیاد کلا رحمم فیبروم سازه...اینم قسمت ماست تو زندگی .بازم شکر

ممنونم عزیزم .آن شالله شما هم به راحتی این دوره رو بگذرونیم.منم دو بار عمل کردم فیبروم ها رو یه بار ...

دقيقا همينطوره من سه بار يه بار از داخل دوبار از روي شكم ولي بازم الان هست ولي خب خدارو شكر باردار شديم ، ايشالا براي همه

برداشتن تخمك كه اصلا درد نداره بيهوشي من كه اصلا نداشتم ، انتقالم باورت ميشه ٥ دقه طول نكشيد او ...

من دردم اینه دست خودم نیس سفت میگیرم بدنم رو باعث درد میشه منم 5سال منتظرم اگه این ترس اجازه میداد حداقل ای یو ای کرده بودم 😢😢😢