2777
2789
عنوان

راجب سزارین کسی میدونه؟

537 بازدید | 71 پست

خانما دکتر خوب که سزارین اختیاری انجام بده سمت پیروزی سراغ دارین؟

بعد بیمه تکمیلی هزینه سزارین اختیاری رو میده؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

سمت پیروزی نمیدونم ولی دکتر خودم تهرانپارسه انجام میده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

در مورد سچال اولتون اطلاعی ندارم 

در مورد دومی بله میده 

تکمیلی من داناس من حدود ۴ و نیم هزینه سزارین و بیمارستان و این چیزام شد و حدود ۳ تومنش رو دانا بهم برگردوند

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سمت پیروزی نمیدونم ولی دکتر خودم تهرانپارسه انجام میده

اسمش چیه؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
در مورد سچال اولتون اطلاعی ندارم  در مورد دومی بله میده  تکمیلی من داناس من حدود ۴ و نیم ...

اا خب منم بیمه البرزم تو قرارداد نوشته اعم از طبیعی و سزارین گفتم شاید سز اختیاری باشه نزنه

ممنون عزیزم  

اسمش چیه؟

زهرا کمیجانی

پایین تر از فلکه سومه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
زهرا کمیجانی پایین تر از فلکه سومه

شما سز شدی یا الان بارداری؟ دکتر خوبیه؟ منظورم اینه وقت میذاره؟من مرکز نوگل میرم خیلی اخلاق دکتر قاسمی رو دوس دارم ولی متاسفانه سز اختیاری  انجام نمیدن

حدود قیمتشم میدونین؟

بعد تعرفه های بیمارستانا فرق داره؟

سز اختیاری را نمیده باید دکتر بنویسه

شما داشتی؟ نداد؟  هزینش چقد شد؟

شما سز شدی یا الان بارداری؟ دکتر خوبیه؟ منظورم اینه وقت میذاره؟من مرکز نوگل میرم خیلی اخلاق دکتر قاس ...

۴ماهی هست زایمان کردم

اره مطبش که نوبتت باشه هر چی بپرسی بهت توضیح میده حتی شمارش رو میده هر کاری داشته باشی ازش بپرسی و راهنماییت میکنه

من که خیلی ازش راضیم

حدود قیمتشم میدونین؟ بعد تعرفه های بیمارستانا فرق داره؟

برای من با دستمزد دکترم فک کنم ۷تومان شد

۴ماهی هست زایمان کردم اره مطبش که نوبتت باشه هر چی بپرسی بهت توضیح میده حتی شمارش رو میده هر کاری د ...

واای قربونت مرسی که معرفی کردی 

من تا الان سه تا دکتر عوض کردم خسته شدم دیگه

برای من با دستمزد دکترم فک کنم ۷تومان شد

کی بوده؟