سمت پیروزی نمیدونم ولی دکتر خودم تهرانپارسه انجام میده
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
شما سز شدی یا الان بارداری؟ دکتر خوبیه؟ منظورم اینه وقت میذاره؟من مرکز نوگل میرم خیلی اخلاق دکتر قاس ...
۴ماهی هست زایمان کردم
اره مطبش که نوبتت باشه هر چی بپرسی بهت توضیح میده حتی شمارش رو میده هر کاری داشته باشی ازش بپرسی و راهنماییت میکنه
من که خیلی ازش راضیم
حدود قیمتشم میدونین؟ بعد تعرفه های بیمارستانا فرق داره؟
برای من با دستمزد دکترم فک کنم ۷تومان شد