2777
2789

من دوماهه اومدم خونه خودم، شوهرم شغلش جوریه دو روز شیفته خونه نیس باز یه روز تعطیله اینجوریه 

من تو خونه تنها که میشم خیلی حوصلم سر میره و دلم میگیره و گریه ام میگیره 

شوهرم میگه حتما بخاطر قرصای ضدبارداری که همش گریه ات میگیره ولی من میگم اخه حوصلم سر میره و تنهام راضی نمیشه برم سرکار، دیروز راضیش کردم کار هم پیدا کردم حتی باهام اومد بریم محل کار رو ببینیم ولی انقد رفتیمو رفتیم دیدیم هم خیلی دوره و هم تو مسیرش پر از معتاد و... بود و بهم گفت اینم از کار پیدا کردنت 😁

الان من چ کار کنم خستهههه شدم دارم دنبال کار میکردم اونی که میخامو پیدا نمیکنم

تاکید هم کرده که محیطش زنانه باشه 

عین بچه کوچیکا دلم برای مامانم تنگ شده 😭و این خونه برام خیلی دلگیره 

شما بگید چیکار کنم 

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیری پیش مامانت

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

الان چون اول زندگیته اینطوریه بعدا انقدر سرت شلوغ میشه که آرزوی همین روزاتو میکنی 😬😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

من کلی این وضعیتو تحمل کردم دیگ تصمیم گرفتم بچه بیارم 

همش تو خونه مثل میمون تنها بودم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

عادت میکنی سختی یه  سال اوله😂😂

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی