2777
2789
عنوان

عکسی که دلم رو به درد آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست

نمی‌دونم گناه من چی بود حتی شب قبل عقدم اینقدر تیکه بارم کرد که ساعت‌ها هق هق می‌کردم و حالم بد بود حتی به فکر خودکشی هم افتادم اما بعدش پشیمون شدم نمیتونم فراموش کنم که برای بقیه چطور خوشحالی می‌کرد چطور از چند روز قبل بزن بکوب داشتند اما برای من...

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
متأسفانه تا ی چیزی بهش بگم گر میگیره و سر و صدا می‌کنه شخصیتش اینجوریه

خب پس حرف زدن فایده نداره 

میتونی به بهونه ی کرونا یه مدت نری خونشون تا  آروم بشی به همسرت بگو شرایط بد میترسم جایی برم 

ب اونا هم همینو بگو 

در کل دیگه بهش فکر نکن فقط خودتو اذیت میکنی اگه دور از جون مریضی اعصاب بگیری هیشکی نیس به دادت برسه 

به فکر خودت باش بیخیال گذشته ها در لحظه زندگی کن 

و از هر کس و چیزی که آزار میبینی فاصله بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس حرف زدن فایده نداره  میتونی به بهونه ی کرونا یه مدت نری خونشون تا  آروم بشی به همسر ...

سرم داره میترکه دلم گریه میخواد اما الان جایی رو برای تنها بودن ندارم😔

نمی‌دونم گناه من چی بود حتی شب قبل عقدم اینقدر تیکه بارم کرد که ساعت‌ها هق هق می‌کردم و حالم بد بود ...

عزیزم بیخیال تو الان زندگی خودتو داری سعی کن انقد شاد باشی که نیازی به دیگران نداشته باشی 

ببین از هیچکس توقع نداشته باش که آسیب نبینی 

تا این فکرا اومدن سراغت پاشو ترانه بزار ورزش کن برقص 

کیک درست کن 

بیا نی نی سایت تاپیک بزن خاطرات خنده دارتونو بگید 

انقد چیزای خنده دار میخونی نمیفهمی ساعت چطور گذشت 

یا برو مقاله علمی بخون 

کلا خودتو مشغول کن 

سرم داره میترکه دلم گریه میخواد اما الان جایی رو برای تنها بودن ندارم😔

پاشو یه چایی درست کن بخور بگو گوربابای مشکلات تماااام 

میدونم چی میکشی که بهت این حرفارو میزنم گلم 

متاسفانه خیلی از مادرها فقط اسم مادرو حمل میکنن 

کشیدم که میگم 

بیخیال انشالله یه روزی خودت بهترین مادر میشی 

عزیزم بیخیال تو الان زندگی خودتو داری سعی کن انقد شاد باشی که نیازی به دیگران نداشته باشی  ببی ...

تا یک ساعت اصلاً یادم نمیومد که چیکارا کردند و چی شده فقط تو فکر زندگیم بودم و اینکه با همسرم خوش باشم اما الان انگار یهو کل انرژیم رو بگیرند فاصله دوتا عقد 40 روز هم نبود برای من آرزوی سیاه بخت شدن رو می‌کرد برای بقیه خوشبختی به من می‌گفت من توی مراسم اونا نبودم اما الان دیدم که بوده 😔

تا یک ساعت اصلاً یادم نمیومد که چیکارا کردند و چی شده فقط تو فکر زندگیم بودم و اینکه با همسرم خوش با ...

خب دیگه هیمنکه مخفی کرده و گفته نبودم یعنی پشیمونه 

به خودت قول بده دیگه به این مسئله فکر نکنی و برو تو بغل شوهرت با آرامش بخواب 

امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم