2777
2789
عنوان

عکسی که دلم رو به درد آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست
بابا خب اولش همه ی ماجرارو بگو فکرم درگیر شد

هی یاد حرفش میفتم که توی عصبانیت می‌گفت فقط برای عقدتدمیام و تو رو تحویل خانواده شوهرت میدم و میرم و دقیقاً همون طور هم شد

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم سخته ولی برات مهم نباشه اون ضایع شده تو که مشکلی از نظره تیپ نداشتی 

بهش بگو همه میگن تو به کی رفتی انقد مرتبو شیکی مامانت که ابنطور نیس 

میسوزه و پشیمون میشه از کارش 😆😆😆

شوخی میکنم قشنگ باید حرف دلتو میزدی بهش و میگفتی چقدر با دیدن عکس دلت شکسته و نمیبحشیش 

عزیزم میدونم سخته ولی برات مهم نباشه اون ضایع شده تو که مشکلی از نظره تیپ نداشتی  بهش بگو همه ...

بخدا ی جور دلم شکست که دلم نمی‌خواد دیگه خونه بمونم 

بخدا ی جور دلم شکست که دلم نمی‌خواد دیگه خونه بمونم 

بهش بگو گلم شاید اونم یه حرفایی بزنه که از دلت درآد 

نزار این کدورتها کینه بشن و روح و روانت داغون بشه 

البته با دعوا نگو مثل یه مادرو دختر بشینید و باهم حرف بزنید بگو هنوز هم ناراحتی بگو دردش مونده رو دلم 

بگو مگه من چندتا مادر دارم 

و در آخر سعی کن دیگه بهش فکر نکنی و فراموشش کنی 

دیگه دلم میخواد ازشون دور باشم نبینمشون بدجور حال دلم خراب شده بدبختیش اینه که نمیتونم درباره این مو ...

آفرین کار خوبی میکنی هیچوقت مشکلاتت با خانوادتو به همسرت نگو 

که جز پشیمونی چیزی برات نداره 

بهش بگو گلم شاید اونم یه حرفایی بزنه که از دلت درآد  نزار این کدورتها کینه بشن و روح و روانت د ...

متأسفانه تا ی چیزی بهش بگم گر میگیره و سر و صدا می‌کنه شخصیتش اینجوریه

آفرین کار خوبی میکنی هیچوقت مشکلاتت با خانوادتو به همسرت نگو  که جز پشیمونی چیزی برات نداره&nb ...

دقیقاً چون حس بی کسی دارم گفتم بیام از شما کمک بگیرم