2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی معجزه میگم ک تو عالم بچگی واقعا برام معجزه بود امتحان ریاضی داشتم و میدونستم خیلی گند زدم مامانم گفته بود باید خوب یا خیلی خوب بشی وگرنه بد دعوات میکنم هرشب چادر‌گل گلیمو میپوشیدم ۱۰ سالم بود همش گریه میکردم از خدا میخواستم کمکم کنه شبا صلوات میفرستادم و با مهر میخوابیدم بعد ک جواب امتحان اومد معلممون بااینکه خیلی سخت گیر بود جواب دوتا سوال و کلا درست نوشته بودم ولی بهم خوب داد گف خواستم انگیزه بشه برات دفعه دیگه جبران کن واقعا تو عالم بچگی معجزه بزرگی میدیدم

حضور نامزدمم تو زندگیم معجزس خدابعد کلی سختی اونو بهم داد

مبارکه عزیزم..بنظرم تو زندگی هر لحظش معجزست..اما عادت کردیم متوجه نمیشیم‌‌..همین که از خواب بیدار میشیم..همینکه راه میریم و..............

بابام کرونا گرفته ۳ ماهه کسی ک دوسش دارمو ندیدم کرونا میگیرم و تا ی ماه دیگه هم نمیتونم ببینم تابستون افسرده شده بودم رفتم کلی وسیله خریدم واسه تولدم نامزدم کلی تدارک دیده بود ک درگیر کرونام بعد مامانم و بابام بعد ۲۰ سال زندگی سره لج و لج بازی همم دوسداشتن خانواده خوبی بودیم ولی میخواد جداشه مامانم یهنی تو بدترین حالت ممکنم

بابام کرونا گرفته ۳ ماهه کسی ک دوسش دارمو ندیدم کرونا میگیرم و تا ی ماه دیگه هم نمیتونم ببینم تابستو ...

ای بابا..ناراحت شدم چه شرایط سختی.چهار قل رو زیاد بخون..وچله بگیر..اگر صلاح باشه درست میشه..