2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلاتوخونواده ماهمه مرداشون عاشق خانومشون بودن وهستن این تاپیکایکی بگه شوهرم فلانه میگن خب که چی این تاپیک زدن داره؟کلابرادرددل اوناکه راضی نیستن خودشونوتخلیه میکنن فقط

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ی هفته تموم دندون درد داشتم شاید ده تا نوافن خوردم از خودم خجالت میکشیدم شوهرم دندون درد داره ولی به روی خودش نمیاره ی هفته صبر کردم روز جمعه قرص خواب گذاشتم زیر دندونم ولی نشد با ی بچه شش ماهه تنها رفتم تو شهر قبلش ب شوهرم گفتم اجازه گرفتم و رفتم از خونمون تا داروخانه نگم چ زجری کشیدم تا رفتم ی قطره دنتول گرفتم و ی مسکن چند روز تحمل کردم فایده نداشت با اجازه خودش رفتم دندون پزشک هزینه ش۱۱۰۰ شد ۵۰۰ دادم وقتی امدم خونه جلوی شوهرم زار میزدم انقدر قرص خورده بودم که بدنم میلرزید زار میزدم تو هال افتادم ولی حتی نپرسید چته ؟؟ بماند که چند ساعت بعد جلو پدرومادرم شستم گذاشتم روبند 

بهم نگاه نکرد سرد شده بودم تموم بدنم میلرزید نپرسید زن میخای بریم دکتر؟؟ چیشد بهش زنگ زدم که مواظب بچه باش تا من بیام بهم گفت دوتا کارت ها پیش تو گفتم اره گفت نترس پول به اندازه توش هست بعدم که امدم گفت زن داداشم سه روز تو بیمارستان بالاسر شوهرش بوده برم نتونسته بخوابه جلو بابام گفت فقط تو قیافه داری من ندارم میخاستی دندون تو بکشی 

امد بهم گفت نصف پول مامانت میده این انصافه ؟؟ بهم گفت میتونستی روز جمعه بری شهر که تعطیله بری با ۱۳۳ برگردی نمیتونستی قسط مونو بریزی به حساب انگار من رفته بودم خوشگذرونی تموم دیشب بیصدا گریه کردم