2777
2789
عنوان

عدد ان تی 1/82 باشه بده؟😭دکتر ترسوند منو

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
نه عزیزم منظورم این که اصلا بد نیست خوب ببین برای این کارها پیش ی دکتر خوب و خوش اخلاق برو بعضی ها ن ...

آرع اول گفت خوبه همه چی نرماله وای واسه اطمینان سل فری بدع ترسوند منو

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
۱۲ تمام

عه پس مال منو چرا گف انتظار داشتم پایین تر باشع

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی بابا با این دکترا .نگاه با خودت رو راسن باش یعنی زبونم لال اگه چیزی باشه تو بیخیال بچت میشی .چقد ...

اره واقعا،پولشو که راستش فک نکنم داشته باشیم ولی ی ازمایش ۴ گانه نوشت گف اونم مث سل فریه هزینش کمترع بعد از ۱۵ هفته انجام بده منم انجام میدم انشاالله 

نه عزیزم خوب نگران نباش 

ممنونم عزیزم لطف کردی

زیر ۳ اگه آزمایش خون نرمال باشه

ازمایش خون رو یک هفته بعد دادم ،شما سر در میاری عکسشو بفرستم براتون؟

اره واقعا،پولشو که راستش فک نکنم داشته باشیم ولی ی ازمایش ۴ گانه نوشت گف اونم مث سل فریه هزینش کمترع ...

خوب پس ولشون کن .من محبور کردن سلفری بدم بعد ماما خل چل گفت سقط کن چرا ناراحتی .....بعدا که دکترم تغییر دادم گفت واااا کی گفته شما اصلا مشکلی نداشتین که سلفری بدین 

زیر ۳ اگه آزمایش خون نرمال باشه

اها الان متوجه شدم چی گفتید،گفتید اگع ازمایش خون نرمال باشه ان تی زیر ۳ باشه اوکی هستش؟خداروشکر اگع اینجوریه ممنونم ازت عزیزم

ازمایش خون رو یک هفته بعد دادم ،شما سر در میاری عکسشو بفرستم براتون؟

آزمایش و باید همون روز سونو یا نهایتش ۲۴ ساعت بعد داد وگرنه معتبر نیس

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
اها الان متوجه شدم چی گفتید،گفتید اگع ازمایش خون نرمال باشه ان تی زیر ۳ باشه اوکی هستش؟خداروشکر اگع ...

آره نمودارات باید زیر منطقه ریسک بالا باشن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...