بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد موعد ومثبت شدن آز سینه ها متورم وحساس شدن وحالت تهوع جای اشتهایی زیادیمو گرفت
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
بله عزیزم. من ماه ششم اقداممه و اینکه مثل هر ماه سینه درد و کمی زیر شکمم درد میکنه. اما برخلاف ماههای قبل دو روزه تهوع دارم. اما اصلا نمیخام بخودم امیدواری بدم
من ۳،۴ روز دیگه موعدمه دل درد پریودی میگیره ول میکنه هر لحظه فک میکنم میخوام پریود شم😭😭😭 یعنی ا ...
نه باردار هم باشی موقع موعد ممکنه کمر درد ودرد پریودی داشته باشی
من خودم جوری درد داشتم انگار الان بود پریود شم ترشح هم داشتم هی چک میکرد اومد یانه
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
با اجازه اسی.لطفا با حروف اسفند کلمه سه حرفی غیر از سند و نفس و داس بگین
اسد
ندا