2777
2789

اکانت قبلیم‌ منفجر شد.

الان ویشب ۱۰۰ ت بیعاته دادم‌بابت مبل .کلاهبرواری کردن میشه پیگیری کرد؟ب جای میرسه ؟

دلم واس ۱۰۰ نمیسوزه دلم میخاد ریشه کن بشن چنین دزدایی

۱۰۰ گلم؟

من میلیونی ازم کلاهبرداری شد نزدیک یک تومن هزینه شکایت شد پلیس فتام فقط سر می‌دوند 

هم وقتمو گرفتن هم پولمو 

ایران همینه 😅

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوست منم اتفاقا ۱۰ میلیون پول میل داد

طرف گفت میفرسته

بعد رفت فتا شکایت کرد و تونستن کسی مه شماره کارت به نامش بود بگیرن

که اون هم خودش مال باخته بود

خیلی زرنگن

شماره کارت خودشون نمیدن

دوستم حدود ۲۰۰-۳۰۰ خرجش شد برای شکایت

ارزش داره برو دنبالش

اینا زیادن دوستمم همینطوری شد پلیس فتا‌گف باید خودت حواستو جمع میکردی!قابل پیگیری نیس

من خیلی خرید و فروش کردم از دیوار..همیشه بیعانه زدم خداشکر خوب بوده..این دیشب تهران بود اینکار کرد.چ راحت دزدی میکنن

سلام عزیزمشما شکایت کردین؟نتیجه ای داشت؟منم امروز پول واریز کردم برای بیعانه ولی طرف گوشی رو خاموش ک ...

من گذشتم از پول ناچیز 

شکایت هم ب جای نمی‌رسه چون دیوار هزار تذکر داده بیعانه نزنین