2777
2789
عنوان

رمان گمشدهه

367 بازدید | 8 پست

دوستان کسی اسم این رمان میدونه؟

یه دختره هست که فک کنم ازکوچیکی گفتن بایدباپسرعموش ازدواج کنه بعدپسرعموش اینا خارجن ومیخان بیان ایران که بادختره ازدواج کنه خب بقیش دختره میادروی صورتش گریم انجام میده که یعنی صورتم سوخته که ببینه خانواده عموش ایناچی میگن بعدوقتی میان دختره رو میگن نمیخایم واین چیزا میرن خارج براپسره زن بگیرن بعد ایناهم برا عروسیش میرن بعد

خلاصه جالبی داشت اگه کسی میدونه اسمش بگه

خیلی دوست دارم رمان بخونم ولی چشم دردمیشم 😥شماچکارمی کنین 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم رمان بخونم ولی چشم دردمیشم 😥شماچکارمی کنین 

با فونت درشت بخون عزیزم یا اینکه صوتیش رو دانلود کن ی سریا صوتی هم دارن 

یاهم یه کم بخون بعد ب چشمات استراحت بده دوباره ادانه اش رو بخون

نه نمیگن نمیخوایم میرن براعقد وازامایش اون پسره حوابو عوش میکنه میکه نمیتونیم باهم ازدواح کنیم بعدش میرن خارح بعدیه مدت به اینامیکن بیاین داریم زن میگیریم براپسره

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
با فونت درشت بخون عزیزم یا اینکه صوتیش رو دانلود کن ی سریا صوتی هم دارن  یاهم یه کم بخون بعد ب ...

همین کارومیکنم چون خیلی دوست دارم بخونم بعدچشمات ضعیف نشده؟؟

این رمانی که گفتی اخرش قشنگ تموم میشه؟؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

اسم این رمانومیدونی

پسرودختره باهم ازدواح‌میکنن دختروضع مالیش خوب نیس باردارمیشه مامان پسره میادبهش میکه برومیخوام‌براش زن بگیرم این سوارتاکسی میشه تصادف میکنه وصورتش میسوزه وهمه فک‌میکنن مرده ولی فقط‌چشش سالم میمونه،عمل میکنه میشه معلم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
همین کارومیکنم چون خیلی دوست دارم بخونم بعدچشمات ضعیف نشده؟؟ این رمانی که گفتی اخرش قشنگ تموم میشه؟ ...

نه فعلا مشکلی ندارم چون روزانه مجبورم زیاد سرگوشی باشم عادت کردم فقط گاهی سردرد میگیرم ولی مشکل خیلی بزرگی نه 

یادم نیست رمانرو عزیزم خودم دنبالشم بخونم