2777
2789

من امروز ی لک صورتی خیلی کم رنگ دیدم.سینه هامم درد داره.باید ۲۰ام پریود بشم .امروز ک خیلی زوده علتش میتونه واکسن باشه؟وای اگه باردار باشم چی واکسن زدم احتمالش کمه البته

من یه هفته زودتر شدم 

اونم نه مثل قبل با یه درد افتضاح هر چی قرص پروفن خوردم چایی نبات میخوردم فقط برای چند دقیقه بود 

آخر استامینوفن ۵۰۰ خوردم خوب شد😑😑😑

نمیدونم به واکسن ربط داشت یا نه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

منم امروز سینوفارم زدم حالا همههه با هم دست دست دست دست😂

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه

مرسی همچنین واکسن شما🌻

ان شاءالله چرخش براتون بچرخه😂

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
دست دست  بلرزونش💃💃💃😂😂😂😂

دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا😎😂

افرین روحیت عالیه

شاید باورتون نشه این روزا دارم یکی از بدترین روزای عمرمو میگذرونم ولی خب خیلی بهم ثابت شده هرچی بیشتر سخت گرفت زندگی هم سخت تر میگذره☺