2777
2789
عنوان

درد شدید پریودی🙂💔

164 بازدید | 16 پست

بچها قرص استامینوفون بخورم ایرادی داره برای کاهش درد؟

میگن خوب نیس خورد

منافیک اسید هم ندارم💔😐

🙂💔یکی کمک کنهههه

شاخای مجازی از جمله نشاخ حل و پرنسسا وضعیت درساتون چطوره؟😎#ی‌صلوات‌برای‌ظهور‌بفرست

شیاف دیکلوفناک 100

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک اینقدر دل درد میگیرم ژلوفن میخورم

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

من وقتی از شدت درد بالا میارم به ناچار شیاف دیکلوفناک استفاده میکنم

دبگه چاره چیه وقتی داریم از درد میمیریم باید مسکن استفاده کنیم دیگه 

از غم گریزی نیست ،چنان غمگینم که گرچه میکوشم به هیچ نیندیشم ولی سنگینی این هیچ مرا از پای در می افکند...

ژلوفن 200 بخور

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

سلام دوستان 

منم مثل همه ی شما بودم ... خیلی خیلی بد تر... دل دردایی که بعد از خوردن مسکن هم خوب نمی‌شدن... گاهی استفراغ... هرچی بگم نمی تونه حال اون روزامو توصیف کنه 

ولی...

ولی من خوب شدم... بدون اینکه حتی لازم باشه چایی نبات بخورم... هیچ دردی... یعنی فقط اسمشو میذارم معجزه چون به خواب هم نمی دیدم این روزا رو برای خودم 

راهکارش خیلی ساده بود... خیلی... اونقدر ساده که متاسف میشم برای همه ی سالهایی که نمی دونستم و درد کشیدم اون همه 

دو تا آجر رو با حرارت گاز داغ کنین... داغ داغ... بعد هم یک پارچه ای چیزی روش بندازین و بشینین روش تقریبا ۱۵ دقیقه... داغی آجر ها جوری باشه که نسبتا بسوزین... این کار رو دو یا سه روز تکرار کنین... وقتی پریود بشین دیگه اصلا نمی‌فهمین ...و تامام! 

این درد ها از سردی رحم بلند میشه و با این کار ساده رحم گرم میشه و درد ها از بین میره... حتی کیست ها هم درمان میشن!!!! انشاالله همه اصولی از دردها و بیماری هامون خلاص بشیم

بهت مفنامیک بدم از یخچالمون؟😐✌ تنها کاریه که متونم انجام بدم😂😐

پست کن برام🙂😂😂

شاخای مجازی از جمله نشاخ حل و پرنسسا وضعیت درساتون چطوره؟😎#ی‌صلوات‌برای‌ظهور‌بفرست