2777
2789

بچه هادلم خیلی جیگرکبابی میخواد الان ماه چهارمم نزدیک ماه پنجمم با نظرتون خطرداره؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو یا سه تکه کوچیک بخور اشکال نداره

یعنی مشکلی نداره

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
نه عزیزم...سه ماه اول بارداری خطر داره

شماخوردید من همیشه سه یاچهارتیکه میخورم

عزیزم مشکلی نداره فقط زیاد نخور در حد سه تا چهار تیکه کوچیک اونم روز بخور که فعالیت ات بیشتر زودتر هضم میشه 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
عزیزم مشکلی نداره فقط زیاد نخور در حد سه تا چهار تیکه کوچیک اونم روز بخور که فعالیت ات بیشتر زودتر ه ...

ممنون گلم

عزیزم مشکلی نداره فقط زیاد نخور در حد سه تا چهار تیکه کوچیک اونم روز بخور که فعالیت ات بیشتر زودتر ه ...

دل وکلیه چی؟؟

یعنی مشکلی نداره

خیلی مقوی هست بخاطر همین باید کم بخوری ولی الان بخور قبل خاب نخور ...بخور راه برو هضم شه من شب قبل خاب خوردم...حالم بد شد بالا اوردم ولی روز یه چن باری خوردم مشکلی پیش نیومد و نمیاد ولی کم بخور 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خیلی مقوی هست بخاطر همین باید کم بخوری ولی الان بخور قبل خاب نخور ...بخور راه برو هضم شه من شب قبل خ ...

ممنون عزیزم😘

دل وکلیه چی؟؟

میتونی بخوری فقط زیادش خوب نیست سه تا چهار تیکه کوچیک چیزی نمیکنه 

مثلا نوشابه هم میگن خوب نیست ولی گاهی انقدر دلت میکشه که یه استکان کوچیک واقعا ضررش کمتره از اینکه همش تو دلت بکشه حواست بهش باشه

خودمم تو بارداری همینجوری بودم چیپس وپفک ونوشابه همه رو خط کشیدم ولی یه روز که خیلی دلم کشید ۵تا دونه پفک خوردم 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
شماخوردید من همیشه سه یاچهارتیکه میخورم

من ۱۶ هفته م بود نیم کیلو کباب کردم خوردم مسموم شدم 

کم بخور 

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
من ۱۶ هفته م بود نیم کیلو کباب کردم خوردم مسموم شدم  کم بخور

هووووووو نیم کیلو تونستی بخوری؟؟😁😁😁😁

هووووووو نیم کیلو تونستی بخوری؟؟😁😁😁😁

اره خیلی کم بود 😅 اما کارمو ساخت تا یه هفته حالم بد بود

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹