viiiiiida مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2803 عنوان میشه کمکم کنید 39 بازدید | 3 پست سلام من موهام دوبار دکلره کردم پایش به ده رسید رنگ فانتزی قرمز آتشین گذاشتم روش.خالا بعد دوماه رفته ولی رو دکلره هام هنوز یکم قرمزیش مونده .میخوام یخی خاکستری بزارم چیکار کنم رنگش بره شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم! 1400/07/07 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادام_فلیچیتا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3480 یه چیزی هست بنفشه... بافتش مثل شامپو لوازم ارایشی ها دارن، جهت از بین بردن قرمزی رنگ مومن یه بار دکلره م خوب به پایه نرسید اینو خریدم رنگ های اضافی رو از روی موهام برد 🤷🏻♀️ ❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
viiiiiida مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2803 یه چیزی هست بنفشه... بافتش مثل شامپو لوازم ارایشی ها دارن، جهت از بین بردن قرمزی رنگ مو من ی ... اها مرسی بنظرتون ی رنگی مث بنفش بزارم از بین نمیبرتش؟ شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم!
مادام_فلیچیتا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3480 اها مرسی بنظرتون ی رنگی مث بنفش بزارم از بین نمیبرتش؟ کلا فاز بنفش قرمزی رو میبره تا اونجا که میدونم البته 😅 اما همین چیزی که گفتم هم کارت رو راه میندازه ... لازم نیس رنگ اضافه بکنی ❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی