2777
2789
عنوان

بیمارستان نجمیه

191 بازدید | 8 پست

سلام دوستان  بیمارستان نجمیه  برای سزارین با کدوم دکتر هماهنگ بشم دو هفته دیگه وقت زایمانمه ، میخواستم پیش وحیدی برم ولی وحشتناک پره هم درمونگا بیمارستان و هم مطبشون وقت نمیدن دکتری دیگرو نمیشناسم،یک دکتر ک کارش خوب باشه مهربونو صبورم باشه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پاک نیت خوبه هم اخلاق هم کار

شما پیششون رفتین

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
دوران بارداری دکتر نداشتی؟

مطب میرفتم دکترم فقط خصوصی میره

چند باری ویزیت شدم پیشش

مطبشون کجاست برای سزارین باید اون دکتر رو حتما دید درسته؟

مطبشون کجاست برای سزارین باید اون دکتر رو حتما دید درسته؟

من تو خود نجمیه ویزیت شدم

مطبش نرفتم

سرچ کنی پیداش میکنی

آره یه بار برو پیشش بهت معرفی نامه میده بری بیمارستان برای سزارین

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
من تو خود نجمیه ویزیت شدم مطبش نرفتم سرچ کنی پیداش میکنی آره یه بار برو پیشش بهت معرفی نامه میده ...

باشه ممنون عزیز