سلام دوستان بیمارستان نجمیه برای سزارین با کدوم دکتر هماهنگ بشم دو هفته دیگه وقت زایمانمه ، میخواستم پیش وحیدی برم ولی وحشتناک پره هم درمونگا بیمارستان و هم مطبشون وقت نمیدن دکتری دیگرو نمیشناسم،یک دکتر ک کارش خوب باشه مهربونو صبورم باشه
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
مطبشون کجاست برای سزارین باید اون دکتر رو حتما دید درسته؟
من تو خود نجمیه ویزیت شدم مطبش نرفتم سرچ کنی پیداش میکنی آره یه بار برو پیشش بهت معرفی نامه میده ...
باشه ممنون عزیز