2777
2789

سلام 

پسرم یه هفته س غذا نخورده انگار میترسه سرما هم خورده دکترم بردمش میگه التهاب گلوش زیاده دارو داده ولی هنوز غذا نخورده حدود دوهفته پیش هم یه ابنبات تو گلوش گیر کرد زدم پشتش اومد بیرون ولی انگار از چیزای جامد میترسه که بخوره 

ممنون میشم هر کسی تجربه داره بهم بگه 

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما نیست اینکی اشتهارو از بین میبره معمولا کروناعه 

از کجا مطمینید کروناست دکتر که گفت سرماست کسی بوده که اینجوری شده باشه؟؟؟

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 

من سه روزه طب شدید گلو درد دارم  توی این سه روز هیچی نتونستم بخورم بخاطر اینکه نمیتونم چیزی بخورم سرم میزنم  

الان درحال حاضر هر سرماخوردگی رو باید کرونا حساب کنید مال من که کروناعه 🤷‍♀️

گلم مطمئني كرونا نبوده؟شايد كرونا بوده و به سلامتي رد كرده ولي بي اشتهاش كرده،راستش تو پزشكي تو شرايطي مثل شرايط الان (پاندمي)سرماخوردگي وجود نداره و علائم رو قطعا كرونا فرض ميكنن

حالا كه شمر خدا بخير گذشت براش غذاهاي كم حجم و پركالري و مقوي درست كن .ان شاء الله زود به اشتهاي سابقش بر ميگرده

گلم مطمئني كرونا نبوده؟شايد كرونا بوده و به سلامتي رد كرده ولي بي اشتهاش كرده،راستش تو پزشكي تو شراي ...

نمیدونم ولی هنوز درگیرشه دکتر که جیزی نگفت فقط گفت سرماخوردگیه و التهاب لوزه و گلو ممکنه بخاطر اون ابنبات ترس از خوردن داشته باشه؟؟

من سه روزه طب شدید گلو درد دارم  توی این سه روز هیچی نتونستم بخورم بخاطر اینکه نمیتونم چیزی بخو ...

شما تست دادید که فهمیدید کروناست؟؟

گلم مطمئني كرونا نبوده؟شايد كرونا بوده و به سلامتي رد كرده ولي بي اشتهاش كرده،راستش تو پزشكي تو شراي ...

ببخشید شما سررشته از پزشکی دارید؟؟