2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست اینجا لنز طبی رنگی گذاشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 45 پست
من زیاداطلاع ندارم ولی فکرکنم ازاین لنزای یه روزه هست بخرببین میادبهت یانه بعد برودائم سفارش بده

ماچ بهت

ایده ی خوبیه

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دکتر رفتم چشممو دید گفت لنز وارم هیزل تو چشم تو یکم تیره تر از چشم مدله

وسطیم خیلی شیکه. اره اگه چشمات مشکیه تیره تر میشه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماچ بهت ایده ی خوبیه

😌☺️چندهست حالا؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
وسطیم خیلی شیکه. اره اگه چشمات مشکیه تیره تر میشه

اره خیلی شیکه اما دور دار نیست نه؟واسه همونم چشم مدل رو خمار کرده

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
😌☺️چندهست حالا؟

نمیدونم منم😂🤣

نمیدونم منم😂🤣

گرونه فکرکنم بخری انشاالله شییک ونازبشی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
اره خیلی شیکه اما دور دار نیست نه؟واسه همونم چشم مدل رو خمار کرده

چرا عزیزم دور مشکیه. رنگ دیپ مارس از برند ایس کالر

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
گرونه فکرکنم بخری انشاالله شییک ونازبشی

وای مرسی جونم

اگریادم بود وقتی گرفتم عکسشو میفرستم ببینی

چرا عزیزم دور مشکیه. رنگ دیپ مارس از برند ایس کالر

دیدمشششششش مرسی

ولی رو چشم من کلا قهوه ای میشه اون لنز

خیلی سخت بود؟با اون چوبکای لنزم سخته گذاشتن در اوردنش؟

من با دست میزاشتم و بر میداشتم

اوایل حتما باید جلو اینه این کارو میکردم بعدش دیگه عادت شده بود و بدون اینه هم راحت بودم

سلام خوبی چخبر عزیزم چه میکنی کم پیدایی؟

سلام جونم

قربونت

بی خبر

چشمام ضعیف شده

گمونم از گریه است😂

میخوام لنز یا عینک بگیرم

تو خوبی؟

سلام جونم قربونت بی خبر چشمام ضعیف شده گمونم از گریه است😂 میخوام لنز یا عینک بگیرم تو خوبی؟

چرا گریه کنی عزیزم؟

قربونت برم تو خوبی خودت؟

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
چرا گریه کنی عزیزم؟ قربونت برم تو خوبی خودت؟

بهترم شیرینم،شکر

چه خبر؟