2777
2789

سه هفته ام دو روز پیش لکه بینی خیلی کم داشتم ک تموم شد با استراحت مطلق ولی دل و کمرم درد میگیره مداوم نه همینطور گاهی میگیره طبیعیه؟ باید چیکار کنم؟ حالت تهوع هم دارم ،درد پایین کمرمه و دوطرفه دلم

دعام کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا استراحت نکردی   سونو دادی چی گفتن بهت دکتر نرفتی

چرا استراحت کردم سه روزه فقط برا دستشویی پا شدم اصلا نمیتونم دکتر برم بعد نوبت دادن برا 19ام با همین استراحت لکه بینیم تموم شد خداروشکر فقط الان درد دارم یخورده ،بخاطر همین نگرانم

دعام کنید🙏
چرا استراحت کردم سه روزه فقط برا دستشویی پا شدم اصلا نمیتونم دکتر برم بعد نوبت دادن برا 19ام با همین ...

نگران نباش اگه لکه بینی نداری به قول اون خانمه سرما خکردی اگه نمیتونی روغن مالی کنی اقلا یه شال ببند استراحت کن   حتی برای دفع ادرارم فعلا کمتر برو سخته ولی تحمل کن بعد خانما میگفتن نشاته با اب بخور جای بچه رو سفت میکنه انشاله خیره عزیز   

مرسی عزیزم دعا کن برام

عزیزم در پناه خدا 

انشاله بسلامتی نی نی تو بغلت میگیری قشکگم  در عوضش بهشت زیر پاته  خدا نگهدار تون باشه  توکل بخدا بکن درست میشه احتمالا ضعیف هستی درست میشه استرس نداشته باش بسپار بخدا از خودش صحیح وصالم بخوا منم مادرم دعا میکنم برات