2777
2789

بنظرم من برای استفاده معمولی و دورن شهری هردو یکی ان،اگر برای خارج شهر باشه احساس میکنم کوئیک کمی برتری و راحتی بهتر داره و کوئیک رو انتخاب میکنم

اگر مشکلی با پول اضافه خرج کردن برای خریدش ندارید ،آره

ولی اگر هزینه مالی براتون ایجاد میکنه ،نه

به گمونم هردو یه نوع موتور دارن،دیگه ظاهری و هزینه رو.خودتون باید بپسندید و فکرش کنید

کاربر آقا👤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم من برای استفاده معمولی و دورن شهری هردو یکی ان،اگر برای خارج شهر باشه احساس میکنم کوئیک کمی بر ...

هزینه اضافی که قطعا من تیباممو خیلی خوب بفروشم ۹۰ ولی این ۱۴۳ واسه درمیاد میخواستپ ببینم با توجه به قیمت ازادش میصرفه که پول واریز کنم

هزینه اضافی که قطعا من تیباممو خیلی خوب بفروشم ۹۰ ولی این ۱۴۳ واسه درمیاد میخواستپ ببینم با توجه به ...

مگه شما میخواین کوئیک رو فوری بفروشین که اختلاف قیمت با بازر براتون مهم باشه؟یعنی واسه مصرف شخصی میخواین یا میخواین بفروشین.

خب اختلاف قیمت الان با بازار داره ولی وارد 1401 بشیم یه مدل پایینتر میشه و احساس میکنم قیمت کوئیک کارخونه خودش اینقدر بالا میدن که در آینده اگر وارداتی صورت بگیره یا دلار کمی  پایین بیاد دیگه اختلاف قیمت ناچیز میشه

کاربر آقا👤
هزینه اضافی که قطعا من تیباممو خیلی خوب بفروشم ۹۰ ولی این ۱۴۳ واسه درمیاد میخواستپ ببینم با توجه به ...

بنظر من اگر برای مصرف شخصی خودتون میخواین و میدونین تیباتون تو خرج افتاده یا قدیمی شده کوئیک خوبه،دیگه فکر هزینه اضافی رو خودتون بهتر میتونید تصمیم بگیرید.

اختلاف قیمت کارخونه و بازار هم برای خودرو هایی هست که سندشون آزادِ ،این فروش فوق العاده ها سندشون یکسال تو رهن شرکت، برای فروشش معمولا بنگاه ها میان 10میلیون زیر قیمت بازار میگن،مثلا کوئیک سند آزاد 170باشه،میان میگن این سند رهن هست و160 یا کمتر باید باشه

کاربر آقا👤