2777
2789
عنوان

خانوما 25سالمه دیپلمه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 26 پست
درس خوندن خوبه ها ولی  تو این اوضاع اقتصادی درس بخونی که ایا ببینی قبول میشی ایا میری سرکار پول ...

دوره تتو رفتم ارایشگری هم بلدم ولی دوس دارم حایگاه اجتناعی داشته باشم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهمن میرم۲۱سال ولی دهم یازدهم دوازدهم مونده بنظرتون مبتونم واسه معلمی بخونم؟؟؟؟

فرهنگیان تا ۲۲سال حداکثر میپذیره ورودی

جدیدا قانون خواستن بزارن ک تا ۲۴بشه رفت ک فک میکنم تصویب شد

باید این سه سالو حداکثر توی دوسال بتونید برسونید 

ولی مطمئنم موفق میشید

اره .‌ تنها کتاب نه . تست و تکنیک و کلاس زبان واستاد خوب برای رفع اشکالات و..... پول خرج کن ...

بجز اینکه پول خرج کنم و برسم راه دیگه ای نداره مثلا نمیشه با استفاده از اینرنت پیشرفت کنم 

اخه چجوری شروع کنم تو فیزیک و ریاضی و شیمی خیلی ضعیفم 

حالا که میخای از اول بخونی شاید ببینی چیزایی که برات سخت و نامفهوم بوده خیلیم سخت نیستن. از اولش سعی کن عمیق بخونی، 

خیلی فرق میکنه با وقتی که رو پایه ی ضعیف درسای سالای بعدیتو میخوندی

میشه اگه حداقل روزی ده ساعت بخونی 

ببین من از ساعت 4تا 9 سرکارم باشگاهم میرم و اینکه میخوام دوره ی تتوم رو هم اپدیت کنم میخدام همه ی اینارو در کنار هم انجام بدم میشه بنظرتون 

دوره تتو رفتم ارایشگری هم بلدم ولی دوس دارم حایگاه اجتناعی داشته باشم 

دوره تتو هم خوبه الان هاشور و میکرو فیبروز اینا خیلی باب هست و در آمد خوبی داره و چون با زیبایی و هنر سرکار داری واسه روحیه تون خوبه 

دیگه هر کس شغلی داشته باشه جایگاه اجتماعی داره چه فرقی داره کجا باشه اخه عزیزم الان کار دولتی با این همه زحمتی که میکشن حقوقشون نسبت به کار و مدرکشون پایینه 

ولی ازاد درامدش خیلی خوبه و نسبت به بازار دستمزد هم بالا میره 

اگر از نظر مالی مشکلی نداری بخون و تلاشتو کن تا بعدا به دلت نمونه 👌🎉

ببین من از ساعت 4تا 9 سرکارم باشگاهم میرم و اینکه میخوام دوره ی تتوم رو هم اپدیت کنم میخدام همه ی ای ...

ب سختی کنکوری که امسال برگزار شد و این همه مشغله ی شما فکر نمیکنم ممکن باشه بعدم اینکه آرایشگری و این کارا که درآمد خیلی بهتر از کار دولتیه😃