2777
2789
عنوان

تجربه داشتین

67 بازدید | 13 پست

من بعد ۴۰ روز از کرونام گذشته درد قفسه سینه و معده داشتم ولی دیشب نفسم میگرفت از خواب میپریدم و به شدت باد کلو میزدم این چیه میترسم 

معده ،ریه هست؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم اینجوریه الان کروناشم ۲۰ روزی گذشته  و قبلا ۵۰ درصد مبتلا بود ریش خوب شد خدارو شکر ولی ...

ااا الان من چ کار کنم یعنی ریم درگیره؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
مامانم اینجوریه الان کروناشم ۲۰ روزی گذشته  و قبلا ۵۰ درصد مبتلا بود ریش خوب شد خدارو شکر ولی ...

نه مامانتون‌خوب شدن دیگه عوارض هست

منم 25 روزه میگذره ازش تستمم منفی شد ولی سرفه و گاهی درد قفسه سینه دارم

منم نستم منفی شد

ااا الان من چ کار کنم یعنی ریم درگیره؟؟

نمیدونم والا سی تی بزن

الان دقیقا مث توه علائمش دقیقااا ولی مثلا گفتن درصد ابتلای ریش خوب شده و دیگه نیازی به ردیمیسون نیس

نمیدونم والا سی تی بزن الان دقیقا مث توه علائمش دقیقااا ولی مثلا گفتن درصد ابتلای ریش خوب شده و دیگ ...

من روز ۱۴ رفتم چیزی نبود چ کارکنم دوباره برم...

قبلا علائمشون چی بود؟؟

من روز ۱۴ رفتم چیزی نبود چ کارکنم دوباره برم... قبلا علائمشون چی بود؟؟

پس مشکلی نیس برات خداروشکر 

مامانم بدجورررررر حالش بد بود طوری که هممون به حالش گریه میکیردیم  همه گفتن مردنیه همه واسش دعا میکردن دو روز بیمارستان بستری شد...

خودش قبل کرونا خیلییی بدنش ضعیف بود واسه همین خیلی اذیت شد و همه فک نمیکردن خوب شه گفتیم ببریمش تهران ..ولی خداروشکر خوب شد

پس مشکلی نیس برات خداروشکر  مامانم بدجورررررر حالش بد بود طوری که هممون به حالش گریه میکیردیم ...

خب خداروشکر الان خوبن ...

الهی شکر

💖انشالله بهتر شی عزیزم خودشم الان عوارض مث تو مونده براش 

بله درسته سلامت باشی گلم...