2777
2789

سلام روزتون بخیر

بچه ها اونایی که با کارت حکمت مثلا قلمچی رو ثبت نام کردن، آیا هزینه اش صددرصد رایگان بود؟ یا مثلا یه مقدار از هزینه رو گرفتن؟ بعد دیگه بابت آزمون هزینه ای از فیش حقوقی کسر نمیشه؟

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

سلام و درود.

والا زمان ما که اینطور بود ، قلم چی همون ابتدای ثبت نام اگر مثلا ۲ میلیون می‌شد هزینه آزمون ها ، تخفیف حکمت می‌خورد بهش و می‌شد ۱ میلیون و ۳۰۰ ، شماره حکمت رو یادداشت می‌کردند و طی ۳ قسط از فیش حقوقی همون ۱ میلیون و ۳۰۰ رو کم می‌کردند.

سلام و درود. والا زمان ما که اینطور بود ، قلم چی همون ابتدای ثبت نام اگر مثلا ۲ میلیون می‌شد هزینه ...

سلام وقتتون بخیر

بله درسته متوجه شدم سپاس🙏

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم سلام جواب اون کرربرو نده ایشون از اون دسته دانش آموزایی هستن که حقو میدن فقط به خودشون‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزدلم سلام جواب اون کرربرو نده ایشون از اون دسته دانش آموزایی هستن که حقو میدن فقط به خودشون‌

سلام وقتتون بخیر

دعوا که نداریم😂من در کمال احترام جوابشون رو با ادبیات صحیح میدم اگه دیدم میخوان با بی ادبی جواب بدن چشم قطعا تاپیک رو ترک خواهم کرد

سللام عزیزم با حکمت کارت ثبت نام کردی؟؟

از فیش کم میشه ایا اقساطش؟؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
سللام عزیزم با حکمت کارت ثبت نام کردی؟؟ از فیش کم میشه ایا اقساطش؟؟

سلام 

نمیدونم والا سوال دوستم بود نمیدونم چیکار کرد دیگه

ولی از خود موسسه بپرسین