2777
2789

دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم.فیبروز کار هستم.کلا عکس هایی که میگیرم آشغال.نمیتونم بزارم پیجم.یه جای کارم میلنگه

بله عزیز من بلدم 🤚

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه باید نورپردازیو درست کنی

بعدش زاوریه عکست درست باشه

کیفیت دوربین هم خوب باشه

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
میشه لطفا راهنمایی کنیم

در چه مورد ؟ منظورم اینه میخواید چه نوع ادیتی بزنید 

فقط میخواید افکت و رنگ عکساتونو درست کنید ؟ 

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
اول از همه باید نورپردازیو درست کنی بعدش زاوریه عکست درست باشه کیفیت دوربین هم خوب باشه

والله رینگ لایت دارم.گوشیم اپل نیست.ولی a21,هست.از یکی پرسیدم گفت من عکس هامو با اسنپ سید میگیرم بعد بت پیکس آرت روتوش میکنم

میدونم گوشی هم مهمه ولی خیلی‌ها رو میشناسم با گوشی معمولی عکس های خوب میزارن پیجشون

اره عزیز اول سعی کن تا جایی میتونی خوب عکس بگیری .. لنز دوربینت گوشیتو حتمن تمیز کنی...زاویتو درست بگیری .. و بعد برای اینکه افکت بزاری روش و رنگ عکستو قشنگ‌تر کنی برو تو snapseed اول قسمت looks افکت که دوست داری انتخاب کن بعد برو قسمت tools اونجا ابزار های زیادی هست که میتونی نور و رنگ تصویرتو تنظیم‌کنی بعدم خروجی بگیر‌.. اگه توی قسمت tools مشکل داشتی بگو حتما کمکت کنم