2777
2789
چون نی نی سایت اعتیادآور.واقعا بایداصولی بزاریش کنار.من حتی گوشیمدچندوقت خاموش کردم تاتونستم 

مشکل من اینه واسه کارام به نت و گوشی نیاز دارم وگرنه کلا میذاشتم تو کمد استفاده نمی‌کردم. ولی اینجوری فایده نداره. آدم هرچیزی رو اراده کنه می‌تونه انجام بده. فقط باید اراده کنم. 

ولی این مدت که میومدم سعی کردم به همه راهنمایی بدم تا جایی که از دستم برمی‌اومده.‌ در حالی که میتونستم‌ راحت تاپیک‌ درد دل و اسکرین بذارم و سایت رو بهم بریزم.

مشکل من اینه واسه کارام به نت و گوشی نیاز دارم وگرنه کلا میذاشتم تو کمد استفاده نمی‌کردم. ولی اینجور ...

منم وقتی میام نظرمیدم اگربدونم ولی قدیم انقدرتاپیک پرمحتواوجودداشت طرف رو دنبال میکردی مطلب بخونی ولی الان......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتی میام نظرمیدم اگربدونم ولی قدیم انقدرتاپیک پرمحتواوجودداشت طرف رو دنبال میکردی مطلب بخونی ول ...

الان فقط رو کم کنی شده. خیلی اطلاعات غلط هم میدن. 

یه دختری که مامایی میخونه می‌گفت تو نی نی سایت تحقیرم کردن گفتن رشته ت بده کثیفه درآمد نداره!!! من بهش گفتم اینا حرف زیاد میزنن رشته ت عالیه. نمی‌دونم چرا اینجوری شده. 

الان فقط رو کم کنی شده. خیلی اطلاعات غلط هم میدن.  یه دختری که مامایی میخونه می‌گفت تو نی نی س ...

چون نه سواددارن نه تجربه رو هوا حرف میزنن البته بعضیها (اکثریت)

رفتم اولین کاربریمو سرچ کردم سال ۹۴ عضو بودم، یادش بخیر  اونموقع‌ها اعضا همه همو میشناختن، چند ...

اره من از۹۰عضوشدم یعنی بچه دارشدنو شوهرداری وسیاستو اعتمادبنفست هرچی داشتم ازاینجاواصولی بود خدایی 

اره من از۹۰عضوشدم یعنی بچه دارشدنو شوهرداری وسیاستو اعتمادبنفست هرچی داشتم ازاینجاواصولی بود خدایی&n ...

اگه لینک اون تاپیک های مفید رو دارین اینجا بذارین استفاده کنیم. 

منم اولین بار واسه تاپیک لیزر خونگی عضو سایت شدم.‌

زمان۸۹ هرکسی گوشی نداشت ولی الان گوشیا پخش زمینن دلیلش اینه .

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
اگه لینک اون تاپیک های مفید رو دارین اینجا بذارین استفاده کنیم.  منم اولین بار واسه تاپیک لیزر ...

من اون یکی کاربریم ازبس نیومدم فراموش کردم رمزش.هرچی میخوای بدونی آخرش یک +نی نی سایت بزن مال اون سالها رو بخون