2777
2789

خواستم بگم منم از 13 سالگی باهاش دوست شدم. اونم 20 سالش بود.

الان من 21 سالمه و اون 28 سالشه.

هنوزم باهمیم ولی بهم نرسیدیم هنوز.

چون خانواده ها مخالفن.

درک تون نمیکنم ک انقد توهیین میکنین!

من واقعااااا عاشقشم.

بدرک ک اون موقع سنم کم بوده. مگه چیه خب؟

از ترس همین قضاوت های شماست ک هرجا میرم هرکی ازم میپرسه چن ساله باهاشی؟ به جای این ک به وفادار موندنم و عاشقیم افتخار کنم و بگم 8 ساااال.  الکی کمترش میکنم و میگم 3 ساله ک باهم دوستیم.

.😔💔

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

ایشالامیرسین

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر زیر ۲۵ سال و پسر زیر ۳۰ سال به بلوغ عقلی هیجانی جنسی عاطفی نرسیدن 🚫🚫🚫

قبلش همه عاشق و شیدا هستند 

اگه رفتید زیر یک سقف و تا سالها عاشق ماندید حتما بیا اینجا تاپیک خوشبختیتو بزن👌

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
دختر زیر ۲۵ سال و پسر زیر ۳۰ سال به بلوغ عقلی هیجانی جنسی عاطفی نرسیدن 🚫🚫🚫 قبلش همه عاشق و شیدا ...

انشالله

انشالله

سلام استاترعزیزم

توی یه تاپیکی نظرتودیدم کع اولش این اقاعاشقت نبوده ویه مرور عاشقش کردی

راستش عزیزم من ۱۷ سالمع ومدتیه کع واقعاعاشق یکی شدم.به هرکی میکم میگه این عشق نیست.ولی خداشاهده هست.اصلا ازخوای وخوراک وهمه چی افتادم واسش.خیلی حالم بده.اتفاقی باهم اشناشدیم .خیلی عادی بودیم  بعدیه مدت ازم  پرسیدکه دوسش دارم؟من روم نشدبگم اره یکم اینپهلوواون پهلوکردم بعدگفتم اره.بعداون باهام خوب بود.بهم شعر تقدیم کرد شمارشوداد..خیلی خوب بود.ولی من این بینا بچه بازی دراوردم ویه سری رفتاراتاکردم بهش توهین کردم...وخلاصه ازچشمش افتادم تارسیدم به اینجا وخیلی شکست خورده  و دلتنگ موندم چیکارکنم😔ازعشقم بهش میگم امااون میگه که مابه دردهم نمیخوریم و قصد دوستی باهام رونداره ونه هیچ چیز دیگه.خیلی سردبرخوردمیکنه اتیش میزنه منوبارفتاراش(ادم سرسختیه ومغرور ومیگه ادمی نیستم که عاشق بشم)ولی گفت دوست معمولی میتونیم بمونیم.حالاخیلی معمولیه باهام.میخوام سعی کنم دلشوبه دست بیارم میخوام یکم واردقلبش شم.خواستم ازت بپدسم که توچیکارکردی براش که عاشقت شد؟اخ اگه اینم عاشقم شه کلی برات دعامیکنم😭امیدوارم بهم برسید😓

یه سوال عشقت شغلش چیه؟

میشه یکم کمکم کنی 😔

سلام استاترعزیزم توی یه تاپیکی نظرتودیدم کع اولش این اقاعاشقت نبوده ویه مرور عاشقش کردی راستش عزیز ...

علت این ک عاشقم شد اینه که خیلییی عاشقش بودم.

من برعکس تو هیچ غروری دربرابرش ندارم و تاحالا به قول تو این پهلو و اون پهلو نکردم و دیوانه وار بدون هیییچ خجالتی بهش عشق ورزیدم.

اونم دید عه! هیشکی اینجوری عاشقش نیس! بنابراین عاشقم شد.

تنها راهش اینه که واقعاااا عشق بورزی بهش.

عاشقه واقعی باش.

اگه واقعا عاشقش باشی خودش حسش میکنه.

لطفا خجالت و غرور رو بزار کنار و راحت بهش محبت کن.

و ازهمه مهم تر بحرفاش گوش کن.

مثلا من الان 8 ساله ک بخاطرش چادری ام.