olela73 مدیر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 عنوان دارم میمیرم از فوضولی جنسيت بیاین دگ هرکی بلده لطفا🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست سونو ان تی رفتم هیچ احتمال جنسیت نداد دکتر.جنین بریچ بود.الانم یه ماه تا انومالیم مونده واقعا دوس دارم بدونم جنسیتو.میدونم سرگرمیه ولی میشه از رو عکس سونو هرکی بلده جنسیتو بگه؟تاپیک قبلیم خوب دیده نشد و جواب ندادن😢 خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️ 1400/07/06 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28604 از رو جمجمه و پيشوني بعضيا ميتونن بگن گفتم ببينم كسي بلده اخه همه علايم بارداريو هم دارم ... نه باید عکس کامل باشه منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 بابا متخصص با دستگاه و فیلم زنده نتونسته حالا ما با ۴تا عکس سر حتی حدس هم نمیشه زد اما حق میدم به ... اره بخدا ميدونم همه اينارو ولي گفتم شايد اينجا متخصصين بلد باشن بتونن حدس بزنن از بس حدس زدن خيلي كنجكاوم خب خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
دلال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 19743 معمولا صبحا از خواب بيدار ميشم پررنگه بقيه روز كم رنگ اگه کمرنگه پسره ادرار صبح که باردار نباشی هم پررنگه. محمدم زیر خاکی ومن بیقرار توام پسر گلم فدات شم
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 چون بالای ۵۰ درصد وقتی تو ان تی تشخیص نمیدن دختر هست چون دختر خیلی دیر مشخص میشه اها فك كردم از رو عكس چيزي متوجه شدي مرسي عزيزم♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 من حس کردم دختره عزيزم مرسي از نظرت فقط حسي گفتي يا از روي چيزي تو عكس؟ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 اگه کمرنگه پسره ادرار صبح که باردار نباشی هم پررنگه. جدي؟اخه چيز خاصي نميخورم انقد بالا ميارم و تهوع دارم ميگم خب تغذيه رو رنگ ادرار تاثير ميذاره شايد نميدونم مرسي از نظرت گلي خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 منم حس کردم دختره مرسي گلي از نظرت فقط حسي يا از روي عكس چيزي ديدي؟ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
hope134 عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 9148 مرسي گلي از نظرت فقط حسي يا از روي عكس چيزي ديدي؟ همینجوری حسی 😀 مبارکه
برق_بیا_منو_بگیر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 1642 عزيزم مرسي از نظرت فقط حسي گفتي يا از روي چيزي تو عكس؟ عکس که زیاد واضح نیست خود متخصصم نتونسته تشخیص بده حسی گفتم:)
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 همینجوری حسی 😀 مبارکه مرسي فدات♥️حالا باز بايد تا انومالي صبر كنم خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 عکس که زیاد واضح نیست خود متخصصم نتونسته تشخیص بده حسی گفتم:) اوهوم مرسي گلي♥️♥️♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️