2777
2789
عنوان

بچه ها من به موهام تخم مرغ و روغن زیتون زدم، موهام قهوه ای شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9003 بازدید | 53 پست
اول از همه بگم موهات چه جذاب و حالت داره😍 براق شده فکنم ، مگه میشه یهو رنگ مو عوض بشه 

مرسی😍❤

امتحان کن خب گلم

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا میگن اگه برای تقویت مو مبخواید حنا بذارید ولی دوست ندارید رنگ بگیره یه تخم مرغ قاطی کنید یا یکم روغن زیتون بریزید تا موهاتون رنگ نگیره

بعد چطوری تخم مرغ و روغن رنگ میده آخه😐

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
میشه بگی مقدار مواد لازمش چقدره؟

نصف قوری بابونه ی دم کرده. نصف لیوان مالشعیر تلخ.

سه تا تخم مرغ(محلی باشه بهتره). 6 یا 8 قاشق روغن زیتون. یک قاشق مرباخوری قهوه و دارچین. دو قاشق غذا خوری سرکه سیب. 

نصف قوری بابونه ی دم کرده. نصف لیوان مالشعیر تلخ. سه تا تخم مرغ(محلی باشه بهتره). 6 یا 8 قاشق روغن ...

فاصله اشون چند روز بود؟یه قوری ینی چقد بابونه؟چقد اب؟ چقد رو حرارت بمونه؟بجوشه یا دم بکشه؟

ممنون از توضیحت😘

الحمدالله کما هو اهله
فاصله اشون چند روز بود؟یه قوری ینی چقد بابونه؟چقد اب؟ چقد رو حرارت بمونه؟بجوشه یا دم بکشه؟ ممنون از ...

یک مشت گل بابونه ی خشک رو ، روش دو لیوان اب ریختم توی قوری و گذاشتم دم بکشه زیر شعله ی خیلی کم. 

فاصله اش یک هفتع باشه خوبه. توی اینترنت نوشته بود سعی کنین حدااقل به مدت دوماه هر هفته اینارو بریزین روی سرتون. ولی من دوبار بیشتر انجام ندادم و خداروشکر رنگ گرفت.  هرچی بیشتر انجام بدی هی روشن تر میشه رنگ موهات. 

وقتی ریختی روی سرت خوب ماساژ بده و روی سرت پلاستیک زباله بکش و بزار حدااقل 6 ساعت رو موهات بمونه.

من همه ی این ترکیبات رو ریختم توی مخلوط کن تا خوب هم بخوره بعد ریختم روی سرم.

عزیزم نگران نباش فک نمیکنم مثل حنا باشه وبعدها موهات دکلره رو نگیره.  من باردارم حوصلم 6ساعت ن ...

دوستم 40 دقیقه گذاشت رنگ گرف