2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

681 بازدید | 39 پست

سلام دوستان، خواستم راجب یه موضوعی ازتون راهنمایی بخوام و مشورت کنم...

من بچه ی خواهرشوهرم ۳ سالشه بعد خواهرشوهرم هرروز میبرتش در مغازه شوهرم و بچش هم به شوهرم گیر میده بیا بریم فلان خوراکی رو برام بخر، شوهرمم میبرتش هر چی میخواد براش میخره، یا وقتایی که میاند خونمون یا هر جا شوهرمو ببینه باید حتما با شوهرم بره کلی خوراکی بخره، حتی یوقتایی مثلا میریم خونه خواهرشوهرم بعد خود خواهرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم میگه شیر بخر واسه بچه یا فلان چیز رو بخر

من نمیگم شوهرم هیچی واسه خواهرزاده اش نخره ولی میگم دیگه هرروز زیاده واقعا، خیلی پرروش کرده هر چی میخواد بجا اینکه به باباش بگه میاد به شوهر من میگه 

واقعا خیلی اعصابم به هم ریخته دیگه.

خواستم ببینم من حق دارم یا زیادی حساس شدم؟ چیکار کنم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر میکنی همسرت به حرفت گوش میکنه بگو وگرنه اگر به حرفتون اهمیت نده، مشکل و درگیری ذهنتون میشه دو تا

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

حق داری عزیزم

زندگی انقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم                                                         یک صلوات برای شفای بیماران به خصوص بیماران کرونایی بفرست                                                                       

حق داری    من داداشم بعضی وقتا برا بچم چیزی میگیره واقعا عصبی میشم  بخدا ولی زن داداشم هیچی نمیگه خودم همیشه میگم نگیر اگه خودم باشم ک اصلا نمیزارم البته ما پیش هم نیستیم نهایت سالی ی بار برم خونه بابام دوریم

بله کاملا حق داری من با بچه برادر شوهرم در این شرایط بودم آخرش ی دعوای بزرگی راه انداختم تا تموم شد واسه من خیلی زیاد شده بود عمو جون زمستون کاپشن نداره عمو گوشت میخوام عموجون کوفت میخوام عمو......... ولی تموم شد

حق داری حتما همسرتون پیش خودش میگه بعدا منم بچه دار بشم خواهرم برای بچه منم اینکارارو جبران میکنه ولی خیلی بعیده بعضی وقتا دیگه کارایی که برای بقیه میکنیم محبت اسمش نیست میشه وظیفه و این خیلی بده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

منم عقد که بودم بچه خواهر شوهرم ۳سالش بود

میومد همش پیش شوهرم و همه چی براش میخرید

حتی گاهی میگفتم بیارش خونه مامانم اینا هرچی دوس داشت مامانم براش میورد بخوره

خودمم که میرفتم خونه مادرشوهرم همش براش خوراکی میخریدم

ثواب داره والا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری