2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 39 پست
اشکال نداره گلم مگه چقد میشه خدا عوضشو بهت میده میدونی چقد دل اون بچه شاد میشه

اره منم میگم حالا هفته ای یکی دوبار عیب نداره بلاخره بچه خواهرشه ولی از یطرف خود خواهرشوهرمم پرروعه تازه هی دستور میده به شوهرم اینو بگیر اونو نگیر

یا بچشو برمیداره میره در مغازه شوهرم هرروز هرروز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم میگم حالا هفته ای یکی دوبار عیب نداره بلاخره بچه خواهرشه ولی از یطرف خود خواهرشوهرمم پرروعه ...

اگه منظورت بچه است مثلا یه کیکی بستنی میخاد اشکال نداره بچه فرق میکنه با بزرگ دیگه خواهرشوهرت نباید پررو شه 

بله کاملا حق داری من با بچه برادر شوهرم در این شرایط بودم آخرش ی دعوای بزرگی راه انداختم تا تموم شد ...

اوه اوه فک کن چن روز دیگه میگه میخوام برم مدرسه کیف میخوام 

یا گوشی میخوام و.....

اگه فکر میکنی همسرت به حرفت گوش میکنه بگو وگرنه اگر به حرفتون اهمیت نده، مشکل و درگیری ذهنتون میشه د ...

یبار بهش گفتم دیگه وقتایی که میریم خونه خواهرشوهرم اگه چیزی بهش بگن بخره میگه نمیتونم یا الکی میگه یادم رفت ولی بعدا فهمیدم خواهرشوهرم بچه رو میبره در مغازه شوهرم اونم هر چی میخواد براش میخره به من هم تا حالا نگفته بود خودم متوجه شدم

اگه منظورت بچه است مثلا یه کیکی بستنی میخاد اشکال نداره بچه فرق میکنه با بزرگ دیگه خواهرشوهرت نباید ...

این پررو بودن خواهرشوهرم بیشتر حرص منو دراورده و باعث شده نخوام شوهرم حتی واسه بچه اش چیزی بخره

اگر نه به قول شما یه کیک یا بستنی چقدر میشه مگه 

عادت کرده هرروز یچیز واسه بچش بخرن

حق داری    من داداشم بعضی وقتا برا بچم چیزی میگیره واقعا عصبی میشم  بخدا ولی زن داداش ...

من حتی با هفته ای یکی دوبار هم‌مشکلی ندارم میگم بچه اس عیب نداره 

ولی اخه هرروز؟؟!! 

هر جا شوهرمو ببینه دستشو میکشه میبره یچیز بگیره براش، متاسفانه خونه هامون هم به هم نزدیکه توی کوچه خیابونم زیاد همو میبینیم

اوه اوه فک کن چن روز دیگه میگه میخوام برم مدرسه کیف میخوام  یا گوشی میخوام و.....

من بچه ندارم بعد از اینکه دعوامون شد با شوهرم ، جاریم و برادرشوهرم گفت شما ک وارث ندارید آخرش مال بچه منه خوب از اول بدید چی میشه😐 تا این حد گستاخ ،خلاصه همسرمم فهمید چ خبره و تموم شد

بله کاملا حق داری من با بچه برادر شوهرم در این شرایط بودم آخرش ی دعوای بزرگی راه انداختم تا تموم شد ...

اره دیگه الان ۳ سالشه میشه با کیک و بستنی خرش کرد پس فردا بزرگتر شه خواسته هاشم بیشتر میشه، بارها با شوهرم سر این قضیه بحث کردم اصلا اعصابم ریخته به هم از دستشون

من بچه ندارم بعد از اینکه دعوامون شد با شوهرم ، جاریم و برادرشوهرم گفت شما ک وارث ندارید آخرش مال بچ ...

وای عزیزم چقدر بد ایشالله دامنت سبز میشه 

یاحداقل از پرورشگاه بیارید

اره دیگه الان ۳ سالشه میشه با کیک و بستنی خرش کرد پس فردا بزرگتر شه خواسته هاشم بیشتر میشه، بارها با ...

جلوشون بگیر ولی کاری نکن همسرت یواشکی کارشو کنه سعی کن متقاعد کنی خودت بچه داری؟

بچه دار شی حل میشه

به همسرت بگو وقتی بچه ازش درخواست خوراکی کرد پیش پدرو مادرش بگه برو بگو بابات بگیره من خستم یا کار د ...

بارها بهش گفتم بازم دلش نمیاد نخره 

هی بهش میگم بابا هفته ای یبار بخر انقدر پرروش نکن 

ولی کو گوش شنوا

من بچه ندارم بعد از اینکه دعوامون شد با شوهرم ، جاریم و برادرشوهرم گفت شما ک وارث ندارید آخرش مال بچ ...

چ بیشعور و بی فرهنگ 

بگو تو با پولات میخوای چیکار کنی 

میخوای ببری با خودت؟؟

حداقل خرج بچه خودت کن 

نگران‌ من نباش