2777
2789

عزیزم میگه قادر به یافتن برنامه ای برای انجام این کار ( پخش موزیک) نیست. یعنی برای پخش آهنگ باید برنامه داشته باشی

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگه قادر به یافتن برنامه ای برای انجام این کار ( پخش موزیک) نیست. یعنی برای پخش آهنگ باید برن ...

ببخشیدا باز سوال میکنم من ۲تا برنامه برا پخش دارم تو گوشیم ولی بازم همون متن مینویسه

ببخشیدا باز سوال میکنم من ۲تا برنامه برا پخش دارم تو گوشیم ولی بازم همون متن مینویسه

شما این موزیک از چه سایتی دانلود کردی، ببین یه برنامه خوب بهت معرفی میکنم،جدیترین آهنگها اول میاد(( واو موزیک)) 

همونجا هم میتونی گوش بدی هم دانلود داره هم ذخیره تم برنامه داره، ولی مثل یه مدیا پلیر میمونه فقط موزیک،انواع سبک ها هرچی کد نظرت باشه داره

سعی کن اگه دانلود میخوای کنی، تو گوگل سرچ کن که با هر برنامه میاد بالا

شما این موزیک از چه سایتی دانلود کردی، ببین یه برنامه خوب بهت معرفی میکنم،جدیترین آهنگها اول میاد(( ...

همون تو گوگل دانلود کردم ولی همیشه میومد امروز هر اهنگی دانلود میکنم همین متن مینویسه😭

همون تو گوگل دانلود کردم ولی همیشه میومد امروز هر اهنگی دانلود میکنم همین متن مینویسه😭

صبر کن بزار من الان امتحان کنم با گوشی خودم ببینم چی میگه