2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول رو پا سرویس شدم دیگه الان ۲سالشه . مادرشوهرم هی میگفت رو پا نذار من گوش نکردم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

همه جوره عادتش دادم 

رو پا 

تو بغلم 

کنارم خودش میخوابه 

دختر من 2 سالشه ولی از همون نوزادی عادتش دادم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
دخترم تا دوسالگی رو پا خوابید الان چند ماهه خودش میخانه چون ظهر نمیخام شب خسته س

دختر من الان ۱ سالشه به هیچ طریقی نمیخوابه...نه روی پا نه توی بغل نه با شیر...باید انقدر خسته و نابود بشه که بی هوش بشه

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

دختر من تا زمانی ک شیرمو‌مبخورد با شیر خوردن خوابش میبرد...حالا که از شیر گرفتمش براش نندی وصل کردم تکونش مبدم خابش میبره...

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
از اول رو پا سرویس شدم دیگه الان ۲سالشه . مادرشوهرم هی میگفت رو پا نذار من گوش نکردم

من روی نزاشتم دختر اولم روی پا بود اینو نزاشتم الان پشیمونم به هیچ صراطی مستقیم نیست اصن خوابیدنش مکافاته

هیچ وقت رو پا نزاشتم بچم از ۶ ماهگی جدا بود یه سالگی میرفتم کنار تختش . پتوشو مینداخت. هی نگاه میکرد میخندید میگفتم لالا کن کم کم چشاشو میبست میخوابید من بچم و به شیر موقع خواب و تکون عادت ندادم

دختر من الان ۱ سالشه به هیچ طریقی نمیخوابه...نه روی پا نه توی بغل نه با شیر...باید انقدر خسته و نابو ...

قلقش رو هنوز نتونستی بگیری...یجور هاص بالاخره دوست داره

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
دختر من تا زمانی ک شیرمو‌مبخورد با شیر خوردن خوابش میبرد...حالا که از شیر گرفتمش براش نندی وصل کردم ...

تا چه مدت بهش شیر دادین؟دختر من باشیرم نمیخوابه دیوونه شدم