2777
2789
عنوان

نكات مربوط به خريد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 27 پست

من خونم رو دوست داشتم دقت نکردم طبقه پایین رو راحت نمیخرن 

طبقه های بالا بدون اسانسور هم همین طور 

نم و بوی فاضلاب 

تعداد واحدهای هر طبقه 

نورگیربودن 

تعداد پنجره ها 

برای خودم داشتن تراس مهمه 

تو ساعت غروب برو ببین که شلوغ ترین ساعات رفت و امد هست 

پارکینگ مسقف یا حداقل پارکینیگی که شماره گذاری شده باشه و تعداد جای پارک محدود نباشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوازم بکار برده شده براي توي خونه يا سازه؟

خونه عزیزم سازه رو از کجا میخوای بفهمی

شیر الات پکیج کولر لوله کشیش مشکل نداشته باشه

چون اگه قبل خرید بگی عوض میکنن یا از پول خونه کم میکنی چون باید تعمیر کنی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من خونم رو دوست داشتم دقت نکردم طبقه پایین رو راحت نمیخرن  طبقه های بالا بدون اسانسور هم همین ...

من طبقه آخرم، طبقه 6

خیییلی سخته، وقتی اسانسور خراب میشه و کلی وسیله داری باید پیاده بری. 

وسیله میخری کارگرا نمیتونن بیارن بالا و کلی آسیب ب وسیله ها میزنن. تو این ی ماه کلی خرید لوازم خونه داشتم که کلی پول کارگر دادیم و هی غر میزدن، وسیله های نو خط و خش افتادن

جهت ساخت خونه اگه ویلاییه

جهت قرارگیریه پنجره ها

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

طبقه اول خوب نیس سرصدا و صدا اب و پمپ اب میاد خونه جنوبی یا شمالی دونبش خوبه هر طبقه یه واحد ترجیحا طبقه اخرساکت ترینه همسایه تحقیق کن مجرد اینا نباشه دردسر بشه یا بچه زیاد نداشته باشن رادیات و پکیجش اسم معتبر باشه مال ما اسمش بیتا هست خیلی صدا میده ایران رادیات خوبع 

وقتی میری داخل خونه قسمتهایی که به سرویس ها و تراس مشرف هست رو چک کن اگه نم داشته باشه معلومه 

داخل کمد اگه نم باشه بو میده 

چند بار برو خونه رو ببین در ساعت های مختلف

طبقه اول خوب نیس سرصدا و صدا اب و پمپ اب میاد خونه جنوبی یا شمالی دونبش خوبه هر طبقه یه واحد ترجیحا ...

ما طبقه هنکفیم خدایش هیچ کدوم از این مشکلات رو نداریم