2777
2789
عنوان

تهرانیای نقاشی بلد بیاین کمک

653 بازدید | 12 پست

میخوام تازه شروع کنم کلاس نقاشی رفتنو، به تمام انواعش هم علاقه دارم(چه مداد رنگی،آبرنگ ،رنگ روغن، سیاه قلم) 

نمیدونم از کجا شروع کنم که بهتر باشه🙁

و اینکه آموزشگاه خوب برای نقاشی میشناسین؟؟(توی شهر تهران)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مجتمع فنی کلاسای نقاشیش خوبه یا نه؟

دختر دوستم هزينه كلاس براش مهم بود رفت فرهنگسرا و اينكه بيشتر به تمرين خودت بستگى داره ب نظر من اصلا مهم نيست كجا برى منم براى رشتم بايد طراحيم رو قوى ميكردم چون هم دانشجو بودم هم سركار ميرفتم خودم تو خونه تمرين كردم و ياد گرفتم ٩٠٪؜ خودتى ١٠٪؜ استاد

مجتمع فنی نمیدونی چجوریه کلاسای نقاشیش؟

مجتمع فنی تهرانو می تونی تو نت سرچ کنی سایتش بالا میاد کامل همه دوره هاش هست با هزینش و اینکه چه دوره ای کودوم شعبه داره

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

دختر دوستم هزينه كلاس براش مهم بود رفت فرهنگسرا و اينكه بيشتر به تمرين خودت بستگى داره ب نظر من اصلا ...

اهان، چون مجازی هم یسری ثبت نام میکردن ولی من دوس داشتم حضوری برم :) فرهنگ سرا هم پس گزینه خوبی میتونه باشه؟

راسیتش من بخاطر مدرکی که میدن مجتمع فنی گفتم بالاخره یه نقطه مثبته.

شما میدونی فرهنگسراها مدرک میدن یا نه؟

ببخشید زیادی سوال میپرسم🌹😊

اهان، چون مجازی هم یسری ثبت نام میکردن ولی من دوس داشتم حضوری برم :) فرهنگ سرا هم پس گزینه خوبی میتو ...

مدرك و براى كجا ميخواى ؟

اسى اگه مدرك و قيمت  برات مهمه برو جهاد دانشگاهى مدركش هم معتبر

دوست من امارات تو يه شركت كار ميكرد فكر كن هفته اى ١روز با هزينه شركت ميومد تهران ميرفت جهاد دانشگاهى كلاس عكاسى همون روز هم برميگشت امارات