2777
2789

دو ماهه کرونا گرفتم 

بویایی که هیچی نمیفهمم 

چشایی در حد تلخ و شیرین و شور کمی میفهمم که اونم بگیرنگیر داره چیکار کنم 

من گرفته بودم از دست داده بودم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرونا نگرفتم ولی یه ماه بویایی نداشتم کلا.بعدم ک برگشت ضعیف تر از قبله...خودش برمیگرده

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

خیلی حس بدیه منم مثل شما بودم اما قطره منتول از داروخونه گرفتم به کفت دستام میزدم دستمو جفت صورتم میکردم عمیییق بو میکشیدم داداشم همینکارو انجام داد اونم نتیجه گرفت

بخور نعنا آویشن پونه بگیر ایناهم خوبه

ما کل خانواده تا چهارماه بویایی نداشتیم ، بویایی من بعد ماه دوم کمی برگشت ولی بوهای بد حس میکردم...  

تا توی اینستا یه پیجی به اسم smelltest ، اسمل تست رو دیدم روش درمانی اولفکترین داشت، با شک و شبهه خریدم، ولی خییلییی موثر بود بویایی من بعد یکماه برگشت، ولی پدرم که کلا بویاییش رفته بود 30 درصد بهتر شد، دوره دوم رو تازه شروع کرده الان اونم داره خوب میشه