2777
2789
عنوان

خدا

50 بازدید | 9 پست

کاش واقعا میشد خدا رو دید میشد ازش سوال پرسید که واقعا چرا ؟ چرا اینقدر تفاوت ؟چرا من الان باید افسرده بشم؟دلم میخواد چنگ بزنم تمام وجودم رو با دستای خودم ریش ریش کنم ، هزاران بار به خودکشی فکر کردم اما نمیدونم چی میشه که نمیتونم عملیش کنم من از خودم از اعتماد به نفس نداشتم از وجودم تو این دنیا بیزارم کاش میومد میگفت خسته ای اشکال نداره میدونم میفهممت بیا دستتو بده به من باهم از اینجا بریم کاش اصلا عذاب دادن تو کارش نبود کاش نکیر و منکر نداشت کاش میگفت مگه من نگفتم دلسوز تر از مادرتم مگه من نگفتم از رگ گردن بهت نزدیک ترم خب فقط صدام میزدی میومدم بغلت میکردم نمیذاشتم این همه فکر و خیال کنی نمیذاشتم  این همه درد رو قلبت سنگینی کنه اما نیست نیست که بیاد منو بغل کنه منو آرومم کنه حسش نمیکنم بدی تو دنیا نبود کاش غم و غصه نبود کاش ما آدما مثل عروسک کوکی نبودیم چی میشد همونجا کنار خودت میموندیم چرا ما رو انداختی رو این زمین نفرین شده چرااا ازت دلگیرم خدا من قلبم دیگه طاقت نداره دلم میخواد دست کنم تو قفسه سینم بکشمش اونقد بکوبمش زمین تا دیگه نزنه خدا از اینکه تو این دنیام و اینقد بدرد نخورم که روزامو الکی هدر میدم از خودم نفرت دارم تو میدونی از میزان نفرت من نسبت به خودم آگاهی اما گذاشتی به حال خودم باشم کاش جایی بودم که از ته دل داد بزنم دارم دیوونه میشم من هیچ حسی ندارم جز خشم جز نفرت جز .... چرا من اینجوریم چرا من نسبت به کسی حس خوب ندارم خدا اون دنیا از خودت شکایت میکنم که چرا منو رها کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرفی نزن خدای نکرده اون دنیا وقتی حکمت همچی رو فهمیدی پشیمون شی  

اون دنیا علت هارو میفهمیم🤗اندکی صبر و تحمل

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

عزیزم خیلیا زندگی خوبی ندارن ما باید خودمون هم برای زندگی مون تلاش کنیم خدا به هر کسی یه نقش تو دنیا داده  هیچ وقت نا امید نشو دعا کن و تلاش کن زندگی خوبی داشته باشی   

عزیزم حرفی نزن خدای نکرده اون دنیا وقتی حکمت همچی رو فهمیدی پشیمون شی     اون دنیا علت ها ...

آخه این چه حکمتیه که من از وقتی دست راست و چپم رو تشخیص دادم همش از خدا دلم میگیره وقتی خیلیا رو میبینم که از من کوچکترن اما موفق ترن بخدا همیشه وقتی حسرتشون رو میخورم برای موفقیت بیشترشون دعا میکنم سلامتیشون رو از خدا میخوام اما تو تمام این سال ها از خدا خواستم نذاره من حسرت بخورم نذاره این چیز زیادیه من هیچویت تو هیچکاری موفق نبودم به هرچیزی علاقه دارم توانایی رسیدن بهش رو ندارم همش تو اتاقمم هیچ میلی به ازدواج ندارم حتی از بچه نداشته خودمم بدم میاد اینا خیلی سخته وقتی میبینی همسن و سال های خودت الان دارن یه زندگی رو اداره میکنن اما تو در حالت سکون موندی نه پیشرفت میکنی نه زندگی میکنی فقط نفس میکشی و احساس بی عرضه بودن سرتاسر وجودت رو میگیره احساس میکنی همون خدا رو هم نداری من جز خدا کسیو ندارم اما چرا اونم باید پشتمو خالی کنه

آخه این چه حکمتیه که من از وقتی دست راست و چپم رو تشخیص دادم همش از خدا دلم میگیره وقتی خیلیا رو میب ...

عزیزم خدا راه رو جلوت گذاشته، 

اگه بخوای فقط کسایی که موفق رو ببینی، همیشه درحال حسرت و غصه خواهی بود، 

یکم به کسایی که وضعشون بده نگاه کن، باور کن خداروشکر کنی خدا هم بیشتر بهت نعمت میده

اینکه تو خونه هستی آیا کار خدا بوده؟ 

انگیزه ات رو بالا ببر، شاد باش و همیشه خدا روشکر کن تا انرژی مثبت به زندگیت سرازیر بشه😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم خیلیا زندگی خوبی ندارن ما باید خودمون هم برای زندگی مون تلاش کنیم خدا به هر کسی یه نقش تو دنیا ...

خیلی دلم میخواد تلاش کنم اما دیگه نمیکشم هر حرفی میزنم باهام مخالفت میشه دلم میخواد ورزش کنم اسم بنویسم تو گروه های ورزشی باهاشون برم اردو حال و هوام عوض بشه اما این اجازه رو ندارم پولشم ندارم میخوام برم سرکار میگن هروقت عروس شدی هرکار دلت خواست بکن میخوام برم دوره کیکمو کامل ببینم میگن همینجا تو همین شهر اگه هست برو درصورتی که برا دوره اینجا نمیتونم اموزش ببینم میخوام درس بخونم ‌تاکتاب رو برمیدارم یکی میاد، شاید فکر کنی بهونه س ولی من الان نزدیک ۸ ماهه که میخوام بخونم هنوز موفق نشدم یه کتاب رو کامل بخونم 

خیلی دلم میخواد تلاش کنم اما دیگه نمیکشم هر حرفی میزنم باهام مخالفت میشه دلم میخواد ورزش کنم اسم بنو ...

من درکت میکنم من امسال کنکور دارم دعا کن بتونم بهترین معدل و رتبه رو  بیارم 

عزیزم حتما که نباید بری بیرون منم همش تو خونم سالی ماهی یه بار شاید برم خونه مادر بزرگم یا تو باغ سعی کن با قرآن دعا ورزش آشپزی هر کاری که از دستت بر میاد حالتو خوب کنی یا اگه قنادی بلدی چیزای خوشگل و جداب درست کن برا خودت از تو اینترنت هم یادبگیر تومیتونی بهترین زندگی رو داشته باشی لا امید و پشتکار شروع کن عزیزم