2777
2789
عنوان

سریال بازااا😁✋

115 بازدید | 15 پست

سلام من عاشق فیلم و سریالم متاسفانه تابستون امسال ک تموم شد یدونه بیشتر نتونستم ببینم اونم ریوردیل بود ،برای تابستون امسال میخواستم یه چندتا سریال ببینم خواستم از شما هم بپرسم ،اونایی ک سریال خاطرات یک خون اشام رو دیدن،بنظرتون خوبه ارزش وقت گذاشتن رو داره و همینطور سریال های میراث و اصیل ها چون یجا خوندم که این سه تا سریال یجورایی بهم مرتبط هستن ،اول کدوم و بعد کدوم رو ببینم ؟و اینکه به این ژانر ها هم علاقه دارم و تینیجرم😁

خب؟

اول ومپایر رو ببین

من که دوستش داشتم تفریح سال کنکورم بود جمعه ها صبح زود پاشم دانلود کنم بعد درس بخونم😀 تشکر میکنم ازشون باعث شدن کنکور قبول شم😂😂

اصیل رو من تا فصل ۲ دیدم داستانش از خاطرات خون آشام جدا میشه ولی مرتبطه در کل به جذابیت داستان خون آشام نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ومپایر رو ببین من که دوستش داشتم تفریح سال کنکورم بود جمعه ها صبح زود پاشم دانلود کنم بعد درس ب ...

عه چه عالی 😃من هنوز کنکور سه سال دیگه

هنوز دهمم امسال 😁

موفق باشی 💜

خب؟
خاطرات خون آشام اولاش خوب بود ولی بعدش انقد شخصیت اضافه میشه آدم حوصلش نمیکشه ببینه.من تا نصفه دیدم. ...

دارک هم خیلی تعریفشو شنیدم حتما توی لیست قرار میدم 😁

ژانرش چیه؟

خب؟

سریال لوسیفر هم خوبه تو همین ژانراس 

موضوعشم این که یه شیطان از جهنم میاد به این دنیا خودشو شبیه ادم میکنه بعد عاشقه یه زنه میشه 

ژانرش  هم فانتزی عاشقانه پلیسی 

بی تفاوت باش چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف....
ریوردیل هم تینیجریه؟ من میخواستم ببینم :/ خاطرات خون اشامو من دیدم چنر سال پیش و دوست داشتم  ...

اره ریوردیل رو خیلی دوست داشتم الآنم منتظرم قسمت بعدش بیاد 😃

خب؟