پسر دو ماهه ام کولیک داره تا الان واقعا" خیلی اذیت شده و خانواده ۳ نفرمون واقعا" بی خوابی شدید داریم از بس پسرم عه عصری گریه هاش شروع میشه تا صبح هم ادامه داره دکتر هم بردمش همین داروی کولیک ، بی بی سد ، پدی لاک بهش داده ولی هیچ تاثیری نداشت کدوم از شما تجربه بهتری داره واقعا" من دیگه دارم از پا درمیام شوهرمم نمیتونه به کاراش برسه چون شبا نمیزاره بخوابیم خواب ما روزانه شده و شب بیداری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فاطمه جان پسر من با ماشین میبرمیش بیرون بدتر میشه یعنی کلا" زندانی خونه شدم چون بیرون حالشو بدتر میکنه تنها چیزی که روش تاثیر داره برعکس گذاشتن رو دستمه اونم باید سرپا هی چرخش بزنم حالت برعکس که یبار خودم یبار شوهرم میگیرتش ولی واقعا" دیگه داریم کم میاریم
آره عزیزم هر بار بعد شیر آروغشو میگیرم ولی نمیدونم چکار کنم روز نخوابه که شب خوابش تنظیم شه ولی روزانه میخوابه و گریه و درد کولیکش شبا انگار میاد سراغش شب بیداره کلا"