2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

90 بازدید | 10 پست

سلااااام بچه ها 

پسر دو ماهه ام کولیک داره تا الان واقعا" خیلی اذیت شده و خانواده ۳ نفرمون واقعا" بی خوابی شدید داریم از بس پسرم عه عصری گریه هاش شروع میشه تا صبح هم ادامه داره دکتر هم بردمش همین داروی کولیک ، بی بی سد ، پدی لاک بهش داده ولی هیچ تاثیری نداشت کدوم از شما تجربه بهتری داره واقعا" من دیگه دارم از پا درمیام شوهرمم نمیتونه به کاراش برسه چون شبا نمیزاره بخوابیم خواب ما روزانه شده و شب بیداری 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
1
100%
پشت ترافیک ذهنم 

ببین دختر من علاوه بر دارو رو دستم برعکس میذاشتم یا رو دوشم بعد راه میرفتم شعر میخوندم .

صدای جارو برقی سشوار یا خوندن خودم ارومش میکرد .

دیگ خیلی شدید میشد با ماشین دور میزدیم🥴

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

فقط صبر پسرم دو ماهگی و دخترم ۳ ماهگی خوب شد. ما هم بی خوابی کشیدیم و انواع دارو دادیم اما گهواره به من خیلی کمک کرد و گریپمیکسچر خارجی

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه جان پسر من با ماشین میبرمیش بیرون بدتر میشه یعنی کلا" زندانی خونه شدم چون بیرون حالشو بدتر میکنه تنها چیزی که روش تاثیر داره برعکس گذاشتن رو دستمه اونم باید سرپا هی چرخش بزنم حالت برعکس که یبار خودم یبار شوهرم میگیرتش ولی واقعا" دیگه داریم کم میاریم 

پشت ترافیک ذهنم 
یعنی واقعا" میشه خوب شه حالا که دوماهشو تازه تموم کرده همون طوره گهواره هم کلا" میزامش میترسه 

اون دوستمون هم درست گفت صدای ضبط شده سشولر و جهروبرقی خیلی خیلی تاثیر داره اون رو هم امتحان کن

آره عزیزم هر بار بعد شیر آروغشو میگیرم ولی نمیدونم چکار کنم روز نخوابه که شب خوابش تنظیم شه ولی روزانه میخوابه و گریه و درد کولیکش شبا انگار میاد سراغش شب بیداره کلا"

پشت ترافیک ذهنم