2777
2789
منم هوشبری قبول شدم آزاد البته  ناامیدم کردن همه کار نیست و خوب نیست و ... تقریبا منصرف شدم🥲 ...

جالب زدن تو سر من 

بعد دختر یکی از فامیل همونا هوشبری قبول شده گفتن دکتر بیهوشی قبول شده 🙂🙂

عزیزم حرف بقیه رو ول کن علاقه خودت ببینم چیه 

منم چون خودم علاقه داشتم انتخاب کردم و اعصابم خورد میشه کسی اینجوری توهین کنه بهش 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا،یکی به من گفت چیه پرستاری برا ۴ تومن میری کار میکنی(اونموقع حقوقمون ۴ بود)گفتم بهتر از ...

دقیقا این حرفا رو متاسفانه از همجنسای خودمون میشنویم که نتونستن جای ما باشن 🙂🙂🙂

جالب زدن تو سر من  بعد دختر یکی از فامیل همونا هوشبری قبول شده گفتن دکتر بیهوشی قبول شده 🙂🙂 ...

عاشقشم 

از اول هدفم همین بوده

ولی دارم دست میکشم ازش 😭😭😭 به خاطر کلی دلیل که یکیش همینه که میگن استخدام نمیکنن

میگن استخدامش خوب نیست .انگار نیست واقعا نمیدونم 😓😓😓 منصرف شدم 😭😭😭 باید برم یه رشته اشغال ب ...

نه به شما نه به تاپیک بغلی که دارن منو میکشن  چون گفتم کلاس کاری پرستاری درحد هوشبریه و رتبه بهتری میخواد 😂😂😂.نگران نباش خیلی رشته خوبیه مبارکت باشه .آزمون استخدامی میدی بعد از فارغ التحصیلی عزیزم مثل همه رشته ها .قبولیشم نسبتا راحته

نه به شما نه به تاپیک بغلی که دارن منو میکشن  چون گفتم کلاس کاری پرستاری درحد هوشبریه و رتبه به ...

مطمئنی آزمون استخدامی داره؟ 

دفترچه رو هرچی میبینم کارشناس هوشبری ننوشته اصلا 

بدون آزمونم میشه مشغول شد با آگهیای استخدام ؟

مطمئنی آزمون استخدامی داره؟  دفترچه رو هرچی میبینم کارشناس هوشبری ننوشته اصلا  بدون آزمو ...

اگهی استخدام رو چرا میگردی؟؟؟آزمون استخدامی وزارت بهداشت داره .بله عزیزم مطمئنم .نهایتش اینم قبول نشی زرنگ باشی قراردادی میشی حتما

اگهی استخدام رو چرا میگردی؟؟؟آزمون استخدامی وزارت بهداشت داره .بله عزیزم مطمئنم .نهایتش اینم قبول نش ...

پس یه جورایی آینده شغلی تضمین شدست !؟

من چون آزاد قبول شدم شهر دیگه . خیلی میترسم . خیلییی خرجم بالا میشه . میگم نکنه بعد اینهمه خرج بیکار بمونم شرمنده خانواده بشم ولی میگید ظاهرا اوکیه

پس یه جورایی آینده شغلی تضمین شدست !؟ من چون آزاد قبول شدم شهر دیگه . خیلی میترسم . خیلییی خرجم بال ...

همه سرکار نمیرن عزیزم این یه واقعیته . ولی خیلیا توی این رشته شاغل میشن .توکل بخدا من جای شما باشم میرم

عاشقشم  از اول هدفم همین بوده ولی دارم دست میکشم ازش 😭😭😭 به خاطر کلی دلیل که یکیش همینه که ...

دست نکش بخدا چهار سال دیگه تو میمونی و حسرت دختر خوب 

دوسش داری بجنگ براش 💪🏻

هر کس بخواد می‌تونه تو هر رشته ای موفق بشه 

کاری نکن بعدا حسرت بخوری دنبال علاقم نرفتم