2777
2789
عنوان

پاگشا

107 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ی مشورت فوری فوتی میخوام

اقا من ۳ماهه عروسی کردم اومدم سرزندگیم خواهرشوهرم یکسال و نیمه ک عقد هستش همسرم امروز گف نظرت چیه دعوتش کنیم اینم بگم همسرم با خودش ۴تا بچه ان دوتا خواهر دوتا برادر هنوز برادرش و خواهربزرگش مارو بعد عروسی دعوت نکردن اونوقت من تازه عروس ی عروس پاگشا کنم مسخره نیست؟ چی جوابشو بدم

خخخ تورو باید دعوت کنن ... اول تازه عروسو دعوت میکنن پاگشا ... درضمن اگه بعد عروسیه شما خواهرش عقد میکرد بله باید پاگشا دعوت میکردین نه اینکه یکسالو نیم قبلش عقد کرده الان باید بقیه شمارو پاگشا دعوت کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من چی جواب همسرمو بدم هرچی میگم میگه شاید اونا نخوان ماهارو دعوت کنن ماک نباید وایسیم بخاطر اونا

بگو نخان دعوت کنن یعنی نمیخان رفت و امد کنن و قطع رابطه میخان ... گل دختر حواست باشه تا پاگشا نکردن پاتو خونشون نزاری اگرم رفتی دست به غذاشون نزن... 

خب من چی جواب همسرمو بدم هرچی میگم میگه شاید اونا نخوان ماهارو دعوت کنن ماک نباید وایسیم بخاطر اونا

به همسرت بگو انگار رسمو نمیدونی اول تازه عروسو پاگشا میکنن نه اینکه تازه عروس بقیه رو پاگشا کنه... خدا بهت صبر بده 

بگو نخان یعنی نمیخان رفت و امد کنن و قطع رابطه میخان زور که نیس... گل دختر حواست باشه تا پاگشا نکردن ...

پاگشا توی عقد مارو کردن ولی بعد عروسیم باید ی دعوتی کنن مارو وقتی بزرگترا اینکارو نکردن من بیام یکاره بگم خواهرعقدکردتو پاگشا کنم؟

پاگشا توی عقد مارو کردن ولی بعد عروسیم باید ی دعوتی کنن مارو وقتی بزرگترا اینکارو نکردن من بیام یکار ...

گلم وقتی عروسی هم میکنی طرف ما پاگشا میکنن طرف شمارو نمیدونم..  مطمن باش اینکارو کنی مضحکه دستشون میشی که اصلا چیزی سرت نمیشه بجای اینکه ما دعوتش کنیم اون نشسته کسیکه یکسالو نیم پیش عقد کرذه رو الان پاگشا کرده.

به همسرت بگو به خونوادش بگه چرا پاگشا نمیکنن ؟؟ اینکه تو سکوت کردی اونا هر جور دوسدارن ازت سواستفاده میکنن

گلم وقتی عروسی هم میکنی طرف ما پاگشا میکنن....  مطمن باش اینکارو کنی مضحکه دستشون میشی که اصلا ...

بعد میگه خب مادر پدرم رو دعوت کنیم با خوهرعقدکردش و شوهرش اون خواهر برادرشو نگیم زشت نیست؟

بعد میگه خب مادر پدرم رو دعوت کنیم با خوهرعقدکردش و شوهرش اون خواهر برادرشو نگیم زشت نیست؟

عزیزم اگه پدرومادرش دعوتت کردن اره توام یه شب دعوتشون کن چون دخترش الان عقده خونه پدرشوهرته اونم بگو بیاد. ولی شوهرشو میتونی هم بگی و هم نگی به اختیاره خودته... فک کن یه مهمونیه ساده اس خودت تلفنی دعوت کن بگو فلان شب مثلا شام تشریف بیارین خونمون.. وگرنه شوهرت تلفنی دعوت کنه ممکنه اسم پاگشا بیاره که واقعا مضحکه میشی