2777
2789
عنوان

بحث با شوهر

206 بازدید | 19 پست

سلام دوستان حالم خیلی بده 7ماهه عقدیم همش دعوا میکنیم امشب دعوای بدی کردیم شوهرم همش زندگیش شده کار تا ظهر خوابه بعدش میره تا 9شب امروز روز تعطیلم رفت همش میگم روز تعطیل مال منه ولی میگه من کار دارم فلانم کلی بحث کردیم جلوی مامانم عصبیه منم البته عصبیم میگه زیاد نباید کنارهم باشیم گفتم نباش به جهنم خانوادش شهرستانن میگم تنهایی میخوای بری واسه چی خونه بیا اینجا ولی حرف خودشو میزنه الانم دعوای بدی کردیم گذاشت و رفت خانوادم همش منو محکوم میکنن مامانم یکسره داره منو مقصر میکنه همش میگه تو کوتاه بیا تو فلان باش میخوام بذارم برم خسته شدم دیگه 😭😭😭😭😭

ن چراکوتاه بیای

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز نسخه جدایی پیچیدید

آخه نمونه این ماجرا خودم بودم الان میگم کاش اونموقع جدا میشدم دوران عقد ونامزدی  بهترین زمان واسه شناخت مرد به درد نخوره

معصومه هابیلیان شاخن دست کمشون نگیر
ن چراکوتاه بیای

همش میگه تو عنقی تو فلانی میگم چرا همش منو مقصر میکنی توام پر مشکلی میگم تو بیشتر مشکل داری اصلا نه به کارای عروسی اهمیت میده نه هیچی میگه همه مردا صبح میرن شب میان توام عین بقیه زنا باش بمونم وردل تو چیکار کنم من مریض میشم حوصله ندارم حرف بزنم ولی همش میگه همیشه خوب باش حرف بزن فلان باش نمیتونم خب کاراشو میبینم حالم از کاراش بهم میخوره 

ازدواج دوممه الان پیام داره بدبخت ازدومی هم طلاق بگیر مردم می‌فهمن مشکل ازکیه خیلی بدبختم که این حرفارو میزنه 

آخه نمونه این ماجرا خودم بودم الان میگم کاش اونموقع جدا میشدم دوران عقد ونامزدی  بهترین زمان وا ...

خانوادم میگن تو مشکل داری تو کوتاه بیا تو زنی همش میزنن تو سر من 😔😔

ما خانوما گاهی زیادی ی مسئله رو بزرگ میکنیم  حالا اینو بگو ببینم واقعا اصلاااا برات وقت نمیزار ...

نه اوایل خوب بود ولی دوماهه اصلا یه صبح تا شب یه روز نمیتونه خونه باشه عین آدمای معتاد که حتما باید برن یه چی بزنن و بیان اینطوریه 

قبلاتریاک می‌کشید 1سال لب نزد شک کردم بهش دوماهه که انگار باز میکشه میره یه جا شصت بار باید زنگ بزنی تا بیاد سریع میره دهنشو میشوره تو حیاط بعد میاد تو لباساش بود نمیده ولی چشماش چندوقته قرمزه وقتی میاد خونه شک دارم میگم نکنه دوباره مواد میکشه امروز میگه یکی ازدوستام میخواد بره کنگره شصت میگن خوبه روانشناسی میکنن گفتم مگه معتادی بری اونجا گفت چه ربطی داره واسه مشکلات زندگی هم هست ولی رفتم تو اینترنت دیدم واسه کسایی که میخوان ترک کنن نمیدونم چیکار کنم 

بیا برعکسش کن تو اونو بذار تو خماری ی مدتی جلو خودتو بگیری دیگه عادی میشه برات درکت میکنم این کار اک ...

چطوری بی محلی کنم آخه منم حوصله ام سر میره میخوام برم بیرون نمیذاره خسته میشم خب