2777
2789
چشم عزیز دلم حتما الان میگم بهش 😘😘😘

قربونت مرسی ان شاالله دعای دخترت بگیره در حقم منم طعم مادر شدنو بچشم 

ممنونم ازت

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

من قبل از اینکه بچه دار شدم اصلا مراقب سلامتی خودم نبودم،خیلی به خودم سخت میگرفتم همیشه

من خیلی منتظر بودم البته

از وقتی دخترم اومده فهمیدم که اون به من نیاز داره و من باید سالم و سرحال باشم ،تا وقتی هم که بزرگ شد من پشتش باشم نه سربارش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل از اینکه بچه دار شدم اصلا مراقب سلامتی خودم نبودم،خیلی به خودم سخت میگرفتم همیشه من خیلی منت ...

بعضی وقت ها فکر میکنم

بچه ها دارند ما رو رشد میدهند تا ما بچه ها😅

شیرین ترین لحظه، اولین باریه که صدای گریه اش رو بعد از تولد میشنوی... چندین ماه فقط حضورش رو با حرکتاش حس کردی، الان صوتی هم شده!! خودشم میبینی ...

بعد شیر میخوره....احساس رضایت و سیری و من باعثش شدم!! 

و با آرامش بغل مادر خوابش میبره...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بگید وجود نی نی  چه کمک هایی به خودتون کرد؟

از وقتی مادر شدم احساس میکنم باید بیشتر مراقب رفتارم و حتی حرفهام باشم، باید بهتر زندگی کنم ، باید همه چیز بهتر باشه ،چون بچه هامون چطور زندگی کردن رو از مادر یاد میگیرن .

وقتی بیبی چک دو خط شد احساس کردم لایق شدم واسطه خلقت بشم.....وقتی صدای قلبشو شنیدم دنیا برام رنگ رنگی شد......وقتی تکوناش شروع شد دیگه مثل یه مروارید توی صدف مراقبش بودم.....وقتی دردام شروع شد همش رو به عشق دیدن روی ماهش تحمل کردم و میگفتم بالاخره میبینمش و دیگه خیالم از هر جهت راحت میشه.....وقتی بدنیا اومد و بغل گرفتمش و بوی بهشت رو از یه موجود کوچولو استشمام کردم دنیام بهشت شد..... اونوقتی که اون موجود ظریف و ضعیف رو دادن بغلم و گفتن همه دنیاش وابسته به منه همه دنیام شد اون... همه سختی و جیغ و گریه و بیخوابیهاش با یه لبخندش از یادم میره... وقتی با اون چشمای خوشگل و براقش بهم زل میزنه و فقط توی بغل من... با بوی تن من و با ضربان قلب من اروم میشه اونوقته که حتی هزاران بارهم خداروشکر کنم کمه.... واقعا کمه.... با تمام وجودم این لحظات ناب رو برای همه منتظرا میخوام.....  

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بوسیدن نی نی،اینکه باهاش حرف میزنی آروم و با دقت گوش میده و صدامو میشناسه،آخه توی بارداری کلی باهاش حرف میزدم.

اینکه یهو میگه مامان بغل،اینکه بعد از کلی فشار روحی و فکری و جسمی یهو یه کار خوشمزه و بانمک انجام میده و از ته دل میخنده.

موقعی که توی بغلمه و حسابی میبوسمش و بغلش میکنم.

موقعی که دخترم صاحب برادر شد و با اولین لحظه که برادرش رو دید احساس کردم که یک سال بزرگتر شد.

بچه ها بزرگترین دانشگاه من هستند.

توی خونه ی ما همه با هم دوستیم و باید عاشق هم باشیم چون ما برای ابد ساخته شدیم.دوست داریم در آخرت هم عاشقانه همه دور هم باشیم.

به نظرم زندگی بدون بچه ها روح شادی و نشاط و امید چندانی نداره،خونه ای که توش بچه نباشه خیلی سوت و کور و دلگیر میشه...

خیلی احساس خوبی دارم هیچوقت این حسو تجربه نکردم هربار که نگاش میکنم و با اون چشمای نازش میخنده هزار بار قربون صدقه ش میرم و هزاربار شکر میکنم که همچین فرشته تو دل برویی به من داده..یکی که میدونم که دوستم داره و عاشقم هست که یه لحظه نباشم بهونمو میگیره و گریه میکنه..باتموم وجودم عاشقشم دختر عمر دوباره منه.بنظر من هرکس که یه غم یا مشکل تو زندگیش داره خدا یه دلخوشی برای ادامه دادن مسیر بهش میده مثه دختر من که همیشه میگم عمر دوباره منه😍😍❤💔💔💃💃🎉🎉

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
خیلی احساس خوبی دارم هیچوقت این حسو تجربه نکردم هربار که نگاش میکنم و با اون چشمای نازش میخنده هزار ...

یادمه یکی دو سال پیش خیلی از نظر روحی توی فشار بودم. نه بخاطر شوهر و بچه هام،بخاطر چیز دیگه ای بود.منم یه روز خیلی گریم گرفت.یهو دخترم که فقط 4سالش بود اومد پیشم،بغلم کرد،همدردی کرد و گفت گریه نکن.احساس کردم چیزی فراتر از فرزند خدا بهم هدیه داده.منم سفت بغلش کردم و آروم شدم.

یه بار دیگه توی بارداری دومم بودم که دل درد گرفتم،اون لحظه خیلی درد داشتم و خیلی توی حال خودم نبودم.بعدا که بهتر شدم،شوهرم میگفت دخترمون خیلی نگران بود رفته بود پارچه آورده بود که گرم کنه من ببندم که بهتر بشم.یا چون نمی تونستم بلند بشم رفته بوده صندلی کوچک خودشو آورده بوده که با کمک اون بلند بشم.

منم وقتی اینا رو فهمیدم صداش کردم و ازش تشکر کردم و بهش آرامش دادم و گفتم که خوب  شدم و توی بغلم گرفتم و بوسیدمش.

یادمه یکی دو سال پیش خیلی از نظر روحی توی فشار بودم. نه بخاطر شوهر و بچه هام،بخاطر چیز دیگه ای بود.م ...

ای جوووووونم فدای مهربونیش جوجه😍😘.واقعا آرامش روح و روانه بچه مخصوصا دخترا که بیشتر احساساتین

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم