2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم که گفت مامان😂ذوق مرگ شدم😘🥰😍

یا الن میاد بغلم میکنه میگه عشق منی تو همه ی دنیامی مامان

منم ذوق مرگ میشم🤩

ان شاالله قسمت همه منتظرا

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

همینکه بعد از کلی کارای خونه میام دراز میکشم بعد دخترم میاد دستو پامو میماله سر تا پامو بوس میکنه یکی از شیرین تریناست یا وقتی مریض میشم بیشتر از خودم غصمو میخوره همش مواظبمه یه وقتایی میگم میگن مادر مهربونهولی دخترم از مادر مهربون تره برام 😍 خدا حفظش کنه برام وروجکمو 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

وقتی حالم بد شه میره سجاده و روسری سرش میکنه دستاشو میگیره بالا میگه خداهاا مامانمو خوب کن قول میدم اذیتش نکنم دیگه یعنی اون لحظه خیییییلی نابه برام 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً