2777
2789

توروخدا اگ تجربه ای دارین بگین ۲۹ تیر آخرین پریودم بوده بعدش کلومیفن و دوفاستون خوردم الان ۳۷روزه عقب انداختم

نیازمند دعاهاتونم ک خدا ب منم بچه بده
۳۷ روزه عقب انداختی؟ یا ۷ روزه عقب افتاده از موعد؟ چندتا خوردی و اخرین روز مصرفت کی بود؟

۲۹ مرداد باید پری میشد الان مهریم ۳۷روزه عقب انداختم.از روز ۳تا ۷شبی ۲تا کلومیفن خوردم از روز ۱۵ تا ۲۵ پری ام شبی یدونه دوفاستون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹ مرداد باید پری میشد الان مهریم ۳۷روزه عقب انداختم.از روز ۳تا ۷شبی ۲تا کلومیفن خوردم از روز ۱۵ تا ...

عزیزم لازمه که برید دکتر با توجه به اینکه ۱۰ روز از قرصی که خوردی گذشته

حتما باید سونوگرافی بدی

مجردی راستی؟

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
عزیزم لازمه که برید دکتر با توجه به اینکه ۱۰ روز از قرصی که خوردی گذشته حتما باید سونوگرافی بدی مج ...

۱۰ روز نگذشته بابا الان ۴۶روز از قطع آخرین قرص گذشته

عزیزم لازمه که برید دکتر با توجه به اینکه ۱۰ روز از قرصی که خوردی گذشته حتما باید سونوگرافی بدی مج ...

ن متاهلم تو اقدام بارداری ام

۱۰ روز نگذشته بابا الان ۴۶روز از قطع آخرین قرص گذشته

خب دیگه خیلی گذشته

نهایت باید تا ۱۰ روز بعد اخرین قرصپریود میشدی

خب دیگه خیلی گذشته نهایت باید تا ۱۰ روز بعد اخرین قرصپریود میشدی

دیگه خسته شدم ینی انقد اوضام خرابه ک با قرصم پریود نشدم؟آخه قبلا استفاده کردم ۲ روز بعد قطع قرص پریود میشدم😔😔

😬😬😬😬😬 حامله ای حتما بدو برو دکتر فردا صبح

رفتم بی بی چک زدم منفی بود سونو دادم چیزی نشون نداده فقط مونده آزمایش بدم فردا یا پس فردا میرم آزمایش

دیگه خسته شدم ینی انقد اوضام خرابه ک با قرصم پریود نشدم؟آخه قبلا استفاده کردم ۲ روز بعد قطع قرص پریو ...

بنظرم شک اصلی روی بارداریه

باید حتما همین فردا پیگیر باشی گلم

اون قرصا آسیب نزنن خدایی نکرده

رفتم بی بی چک زدم منفی بود سونو دادم چیزی نشون نداده فقط مونده آزمایش بدم فردا یا پس فردا میرم آزمای ...

ان شاالله که خوش خبری عزبزدلم

بنظرم شک اصلی روی بارداریه باید حتما همین فردا پیگیر باشی گلم اون قرصا آسیب نزنن خدایی نکرده

دعا کن برام توروخدا