2777
2789
عنوان

خانم گلایی ک رب گوجه میپزین ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 34 پست
بعد از آبگیری میجوشونن نیاز نیس بمونه

دندون و فک دهنم درد میاد وقتی پروفایلت میبینم🤣🤣🤣

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم کپک بزنه نمونه تا ی سال

ما همیشه اینجوری درست میکنیم تو فریزر نگه میداریم خرابم نمیشه من یه کیلو از رب پارسالو دارم هنوز 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

من به روش سنتی خودمون درست میکنم این مدلی که آب با دستگاه میگیره درست نکردم 

اگر درست کردی خوب شد به من هم بگو 

روش سنتی هم میتونستی جلو آفتاب دو روز مدام هم بزنی بعد پورهاشو بریزی مخلوط کن تا کاملا پوره بشه 

ب خیر و خوشی نوش جان کنید 

مرسی عزیزم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
اره عزیزم هرسال اینجوری میکردیم امسال باردارم نتونستم 

ان شالله که خیر مشکلی پیش نمیاد بجوشون بزار سفت بشه و اینکه آخر سر روغن مایع بهش اضافه کن یا بریز روی روی سر شیشه های رب