2777
2789
عنوان

چقدر که دلم شکست 😔😪🥲هق هق گریه کردم،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 20 پست
شغل چی عزیزم اگه محدودیت نداشتی دوس داشتی چه کاره بشی؟

دوست داشتم چکاره بشم؟ کنکور که قبول نشدم ! عاشق فیزیوتراپی بودم و الان همش حسرت

الان کارگر شرکت هم برم بشم راضیم لااقل از بی پولی خلاص بشم اما نمیشه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیکشم هر چقدر سعی کردم دو صفحه کتاب بخونم نتونستم حتی نمیتونم یه فیلم ببینم😔😔

خب الان طبیعیه که حال و روزت خوش نباشه.یه چندروز استراحت کن فیلمای کمدی ببین حال و هوات عوض شه.

به این فک کن که تو چون امسال برا کنکور خوندی احتمال قبولیت نسبت به بقیه ی داوطلبای کنکور سال بعد بیشتره.فقط نباید جا بزنی.

من مطمئنم سال دیگه این موقه ها به خودت افتخار میکنی."اگر که جا نزنی"

خب الان طبیعیه که حال و روزت خوش نباشه.یه چندروز استراحت کن فیلمای کمدی ببین حال و هوات عوض شه. به ...

اصلا نمیتونم کاری انجام بدم حتی حوصله فیلم ندارم😔😔😔خیلی خستم بخدا ... هعی

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
دوست داشتم چکاره بشم؟ کنکور که قبول نشدم ! عاشق فیزیوتراپی بودم و الان همش حسرت الان کارگر شرکت هم ...

هدفت که فیزیوتراپیه خورد کن عزیزم تبدیل به چنتا زیر مجموعه کن با عشق درس بخون فردا رقیب دیروزت شو فک کن کسی جز تو نمیخاد کنکور بده  خودت تنها رقیب خودتی و هر روز باید رکوردای یادگیری خودتو بزنی   به خودتم فرصت اشتباه بده  ولی در نهایت ایمان داشته باش قبول میشی🤗❤

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲