2777
2789
عنوان

میخام برم خرم آباد

2125 بازدید | 13 پست
سلام بچه ها احتمال اینکه خرم آباد قبول بشم واسه دانشگاهم خیلی زیاده مثلا 99 درصد اما تا حالا نرفتم چجور جاییه؟ خوبه؟ آب و هواش و محیطش من خودم قزوینم
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هواش بگم چطوریه دم دمی مزاجه میبینی داره برف میاد هو آفتاب میشه یا هوا افتابیه برف شروع میشه مردمش میگن آب وهوای معتدلی داره تقریبا مث شمال هست خیلی هم سرسبزه وجاهای دیدنی طیاد داره دانشگاه لرستان اگه قبول شی جای خیلی زیبا ودیدنی داره فک کنم میراث فرهنگی دانشگاه لرستانو خریده چون خیلی قدیمیه داخلش چشمه داره من تو همین دانشگاه با شوهرم آشنا شدم وازدواج کردیم
تهران هم زدم اما میدونم اونجا قبول نمیشم خرم آباده قبولیم خیلی ناراحتم که میخام برم شهر غریب
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
چون دومین اولویته و فرهنگیان هم بومی پذیریه با توجه به رتبه های دخترای شهرمون و رتبه ی خودم میدونم اونجا قبول میشم چاره ای نداشتم
من دانشگاه تربیت معلم قبول شدم پردیس آیت الله کمالوند

سلام من امسال میخوام برم فرهنگیان این دانسکاه و‌رتبم ۲۰۰۰ به نظرتون اساتید دبیری علوم احتماعیش بهترن یا ادبیات؟و اینکه سلف این دانشگاه چطوری غذاهاش ؟خوابگاهش چی؟امکاناتی داره دانشگاهش؟سالن ورزشیش چجوری؟

سلام من امسال میخوام برم فرهنگیان این دانسکاه و‌رتبم ۲۰۰۰ به نظرتون اساتید دبیری علوم احتماعیش بهترن ...

عزیزم رفتین؟ نظرتون؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺